E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema slatka... Edit: STIGAO I CAMAC JEEE!!! :)
samardza:
Bre Evile razgovarasmo ali nisam znao da si ti dok nevidih slike camca.
Evil_Zo:
Uh, evo predjosmo ukupno 6 sati, zavrcelo nam se u glavi :smile: Jos sjutra, eventualno prekosjutra i gotovo, servis i paljba na more :dance: :yahoo:
--- Citat: samardza 15, 06, 2010, 07:47:09 pre podne ---Bre Evile razgovarasmo ali nisam znao da si ti dok nevidih slike camca.
--- Kraj citata ---
Znao sam ja da ce biti neko sa Moje ladje :drinks:
Outboard Master:
--- Citat: Evil_Zo 15, 06, 2010, 20:12:30 posle podne ---Uh, evo predjosmo ukupno 6 sati, zavrcelo nam se u glavi :smile: Jos sjutra, eventualno prekosjutra i gotovo, servis i paljba na more :dance: :yahoo:
--- Citat: samardza 15, 06, 2010, 07:47:09 pre podne ---Bre Evile razgovarasmo ali nisam znao da si ti dok nevidih slike camca.
--- Kraj citata ---
Znao sam ja da ce biti neko sa Moje ladje :drinks:
--- Kraj citata ---
a gde ides na more ? ako si u cg mozda ce mo se videti na vodi :taunt: :taunt:
Evil_Zo:
Za malo da nas danas uhvati ovo nevrijeme, taman smo se vezali kad je pocelo...
Jos sjutra ujutro jedno sat voznje i pravac servis :dance:
--- Citat: Outboard Master 16, 06, 2010, 18:34:56 posle podne ---a gde ides na more ? ako si u cg mozda ce mo se videti na vodi :taunt: :taunt:
--- Kraj citata ---
Pa kuci :smile: - Herceg Novi :good:
Outboard Master:
--- Citat: Outboard Master 16, 06, 2010, 18:34:56 posle podne ---a gde ides na more ? ako si u cg mozda ce mo se videti na vodi :taunt: :taunt:
--- Kraj citata ---
Pa kuci :smile: - Herceg Novi :good:
[/quote]
hehe, onda ce mo se sigurno videti na vodi :dance1: crni bombard c3 kad projuri to sam ja :drinks: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju