E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Dilema slatka... Edit: STIGAO I CAMAC JEEE!!! :)

<< < (23/25) > >>

samardza:
Bre Evile razgovarasmo ali nisam znao da si ti dok nevidih slike camca.

Evil_Zo:
Uh, evo predjosmo ukupno 6 sati, zavrcelo nam se u glavi :smile: Jos sjutra, eventualno prekosjutra i gotovo, servis i paljba na more :dance: :yahoo:

--- Citat: samardza  15, 06, 2010, 07:47:09 pre podne ---Bre Evile razgovarasmo ali nisam znao da si ti dok nevidih slike camca.

--- Kraj citata ---
Znao sam ja da ce biti neko sa Moje ladje  :drinks:

Outboard Master:

--- Citat: Evil_Zo  15, 06, 2010, 20:12:30 posle podne ---Uh, evo predjosmo ukupno 6 sati, zavrcelo nam se u glavi :smile: Jos sjutra, eventualno prekosjutra i gotovo, servis i paljba na more :dance: :yahoo:

--- Citat: samardza  15, 06, 2010, 07:47:09 pre podne ---Bre Evile razgovarasmo ali nisam znao da si ti dok nevidih slike camca.

--- Kraj citata ---
Znao sam ja da ce biti neko sa Moje ladje  :drinks:

--- Kraj citata ---

a gde ides na more ? ako si u cg mozda ce mo se videti na vodi  :taunt: :taunt:

Evil_Zo:
Za malo da nas danas uhvati ovo nevrijeme, taman smo se vezali kad je pocelo...

Jos sjutra ujutro jedno sat voznje i pravac servis  :dance:

--- Citat: Outboard Master  16, 06, 2010, 18:34:56 posle podne ---a gde ides na more ? ako si u cg mozda ce mo se videti na vodi  :taunt: :taunt:

--- Kraj citata ---
Pa kuci :smile: - Herceg Novi :good:

Outboard Master:

--- Citat: Outboard Master  16, 06, 2010, 18:34:56 posle podne ---a gde ides na more ? ako si u cg mozda ce mo se videti na vodi  :taunt: :taunt:

--- Kraj citata ---
Pa kuci :smile: - Herceg Novi :good:
[/quote]

hehe, onda ce mo se sigurno videti na vodi  :dance1: crni bombard c3 kad projuri to sam ja  :drinks: :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju