E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

majstor za honde...

<< < (4/7) > >>

Outboard Master:
jos nesto! dali ste se raspitali dali neko u srbiji slucajno vodi program sierra marine ???? oni prave sve delove vanbroskih i ponekad su jos bolji od originalnih a i do 50% jeftini nego originalni.  mozda je glupo pitanje ali eto.... :scare:

captjerry:
Ja nikad cuo..ali ako je tako kao sto kazes trebalo bi da krenu, jer je ponekad mnoooogo tesko naci neki deo...pa obican impeler za Hondu BF 100 (10KS malo starija) sam jurio 3 meseca, narucio ga od Bore Vasica u YBC-u iz Japana i na kraju nije dosao...cena 25 EUR...pa sam naleteo na poslednji primerak u Galiji za Volvo penta 10 KS (isti su motori) za 15 EUR...

Outboard Master:
http://ww2.sierramarine.com/minor_cat.asp?major_cat=SIERRA%20MARINE%20SECTION

kad bi se samo nasao neki distributer za srbiju  :drinks: :drinks:

jedan od distributera za nemacku, gde ja tako kad mi treba narucim:  http://webshop.fa-bo-tech.de/index.php?page=SN_Home

Vlada 69:
Znam da je uvozna fakturna cena filtera bila 10 EUR posto sam spediter i radio sam uvozniku papire nekih godinu -dve.Isto tako znam da je uvoznik prodavao iste po skoro slicnoj ceni (malo uvecane za car.stopu i pdv) jer kako mi je rekao nije mu cilj da dere na tome vec kao uvoznik ima obavezu da snabdeva trziste sa svim potrebnim portrosnim materijalom i delovima.E sad ako je i 15-tak EUR nije ni to mnogo ali 35 priznaces da je bezobrazno.Osecam da ni za najnoviji model audija nije tolika cena filtera za ulje.

rade:

--- Citat: captjerry  27, 01, 2009, 19:43:35 posle podne ---Ja nikad cuo..ali ako je tako kao sto kazes trebalo bi da krenu, jer je ponekad mnoooogo tesko naci neki deo...pa obican impeler za Hondu BF 100 (10KS malo starija) sam jurio 3 meseca, narucio ga od Bore Vasica u YBC-u iz Japana i na kraju nije dosao...cena 25 EUR...pa sam naleteo na poslednji primerak u Galiji za Volvo penta 10 KS (isti su motori) za 15 EUR...

--- Kraj citata ---
.Mozeteli mi napisati adresu Galije,trebaju mi neki delovi za Volvo 7.5KS,ili telefon.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju