E, ovako treba... > Elektronika
FishFinder 140
Pera GARMIN:
Sonda je analogni uređaj. Pobuđuje se iz uređaja... ne videh nigde konverter sličan tvom zahtevu...
postoje "smart" sonde koje imaju NMEA0183 ili 2000 port, ali one daju samo numeričku dubinu, bez slike.
giganova:
Kapetane ovo je uredjaj za tebe jeste malo stariji model ali kazu radi savrseno.To kako radi kad radi morace Pera da objasni.Inace cena mu je od 20-40e.Moj su malo naceli misevi,samo po ivicama :smile:
Kapetan:
--- Citat: giganova 26, 01, 2009, 20:36:05 posle podne ---Kapetane ovo je uredjaj za tebe jeste malo stariji model ali kazu radi savrseno.To kako radi kad radi morace Pera da objasni.Inace cena mu je od 20-40e.Moj su malo naceli misevi,samo po ivicama :smile:
--- Kraj citata ---
hm sta je tacno to daj neki link na netu da proverim :) gde mu je ta cena gde ima da se kupi ?
giganova:
Dok se pera nejavi ali nemoj me drzati za rec.Ovo bi trebalo da je preteca danasnjih savremenih radara.Vidi ispred broda do 120m.Kazu da su ga i ribari uspesno koristili na moru za otkrivanje jata riba.Ja sam ga kupio na pijaci od nekog dede koji isto nije znao cemu sluzi.Na ebay ga ima
Problem je nauciti citati sa njega
Kapetan:
znaci stavim panj ispred broda pa vezbam :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju