Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Doplovio i ja.
Arsa:
--- Citat: samardza 14, 11, 2009, 18:45:17 posle podne --- gospodine druze bratate samo mi objasni nick iliti koliko si smudjeva OVE godine dobio :)
--- Kraj citata ---
Kako da ti kažem a da te ne naljutim. :)
Ove godine sam na vodu izašao cela četiri puta i imao sam ukupno 6 smuđeva od kojih su tri završila u tiganju. Malecki (oko 500-600 gr.), vraćeni da porastu.
Ako kažem da sam do pre desetak dana gradio kuću, tj. potkrovlje na kući, onda će situacija biti jasna.
A nik je izmišljen u trenutku. Volim da pecam smuđa i on je glavna zvezda menija na mojoj slavi (sveti Nikola). :pioneer:
Arsa:
--- Citat: zorter 13, 11, 2009, 23:31:21 posle podne --- Obavezno na kraju svake sezone zameni ulje u cizmi, da ne prezimi sa kapljicama vode (ako je negde primila). :good: :drinks:
--- Kraj citata ---
Neće biti kraja sezone. :diablo:
samardza:
Kraj sezone nerazumem sta neki pod tim podrazumevaju.Sezona je vazda{osim za dedu :)]
zorter:
--- Citat: samardza 16, 11, 2009, 21:24:03 posle podne --- Kraj sezone nerazumem sta neki pod tim podrazumevaju.Sezona je vazda{osim za dedu :)]
--- Kraj citata ---
:good: :good: :drinks:
:yahoo: :dance1: :preved:
Arsa:
Mozgao, mozgao (vrlo kratko), i smozgao.
Danas sam isplovio sa Save :preved: i za sat i 35 minuta stigao na šljunkaru ispod auto kampa u Zemunu gde ću od sada biti lociran. Tu imam par drugara pa tako...
Nisam pokušavao da pecam pošto smo isprobavali i motor jednog prijatelja, pa išli do Batajnice čamcem da odšlepujemo trećeg poznanika kome je crkla penta na vodi i eto, ode dan.
Ne brigam, sutra sam opet tamo da vidim šta mi je činiti. Treba antirostom premazati pod i pramac koji su najviše zahvaćeni rđom. Ista mesta premazaću temeljnom bojom a posle...Pa šta ako riba ne radi?
Sve u svemu, zadovoljan sam i čamcem i motorom na vodi. :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju