Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Doplovio i ja.

<< < (3/11) > >>

Arsa:
Zorter, koliko sam shvatio, ti imas iskustva sa motorom johnson 4. Ja sam nedavno kupio njihovu morsku cetvorku sa dugom cizmom i dva cilindra. Za sada mi to izgleda dobro, mada ga nisam nesto duze isprobavao. Ako imas neku sugestiju, bio bih zahvalan. :)

...A mozda bi jos nekom koristilo. :good:

zorter:
Ima ih nekoliko verzija u zavisnosti od godista. Ako si je uzeo na moru, obavezno je isperi obicnom vodom bilo na camcu bilo u buretu, i proveri kontrolni mlaz. Ako je dobar impeler mlaz je neprekidan i jedva mlak. To ti je najvaznije. Sve ostalo nije problem. Delove je malo teze naci a i kad se nadju, solidno su skupi jer tih malih Johnsona nema mnogo u upotrebi. Nadam se da neces imati nekih problema sa njim ako ga redovno odrzavas. Obavezno na kraju svake sezone zameni ulje u cizmi, da ne prezimi sa kapljicama vode (ako je negde primila). :good: :drinks:

Arsa:
Hvala zorter. Motor je korišćen na nekom švajcarskom jezeru. Navodno, nije bio na moru a uz njega sam dobio rezervni impeler. Nisam dobio tehničku knjižicu niti bilo šta od alata. Snaćiću se vremenom i sve to kompletirati.

Sada mi je glavni cilj da završim registraciju čamca i motora.  To nameravam da uradim u Pančevu pošto su tamo najpovoljniji uslovi za mene. Juče izgubih ceo dan u opštini Zemun na overi ugovora, plaćanju poreza i sličnih formalnosti. Stvarno je bio petak, 13. pošto se dešavalo da padne sistem u banci, da moj prodavac dođe bez lične karte koju smo vijali po Batajnici, da su redovi za obavljanje poslova bili tri puta veći nego drugim danima...

Ipak, obavismo posao i sada mi preostaje registracija i odluka o izboru mesta za vez (na čemu intenzivno radim). Toliko za sada. :drinks:

samardza:
 gospodine druze bratate samo mi objasni nick iliti koliko si smudjeva OVE godine dobio :)

Kapetan:

--- Citat: samardza  14, 11, 2009, 18:45:17 posle podne --- gospodine druze bratate samo mi objasni nick iliti koliko si smudjeva OVE godine dobio :)

--- Kraj citata ---

:lol: samardza video smudja samo na forumu  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju