Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (61/71) > >>

zoke:
da nebude da smo se mi iz Brckog usutili. Vidim padaju teske rijeci i sumnje nevalja nam to. Ajde da se vratimo na pocetak Cvijo ti si zapoceo ovu temu kao rijeka Sava poveznica nauticara i tako je zapocelo. Bilo je sluha i sa jedne i druge strane a mi koji smo na sredini smo to pratili i vidjeli da vam je ako nista drugo cilj da se sretnete iz srbije i hrvatske u brckom kao polovina puta. E posto smo mi polovina ukljucili smo se da vam makar koliko toliko budemo domacini i da vas primimo kako u ovoj situaciji najbolje mozemo. Bio je problem kad koji termin jer mnoge koci ili obaveze ili druge regate. Pa na vas prijedlog da bude zadnji vikend juna ili prvi jula odluceno da bude 2,3,i 4 juli skupu brckom. I sta sad dobijam od vlade obavjest da je termin rezervisan za bajkere taj vikend jer oni vec duzi niz godina prave na taj dan skup i to je predvidjeno i lijepo su zamolili ako moze da se presalta datum jer oni prave skup na savai na obali na tom nasem izletistu. Niko nije zabranio ali dvije manifestacije na jednom uskom terenu nije bas sjajna ideja. Drugo mi iz brckog nismo organizatori regate jer nigdje ne plovimo i nemogu ja da vama pravim plan a ako imate ideju i zelju da budete sa bajkerima vi slobodno krenite ali se ja profo i i nas klub ogredjujemo od bilo kakve odgovornosti jer znamo u proteklih par godina sta se desava na tom skupu

zoke:
J neznam cvijo u cemu je problem upravo na tvojim slikama ima motorijada kraj vode kad si isao sa kanuom za beograd ,vreti se i nacices ih . I upravoo tome ti pricam ako ces da se druzis sa 5oo pijanih i nasmrkanih i nadrogiranih bajkera ja nemam nista protiv samo izvoli ali jedna napomena na taj dan ljudi na svojim brodicama tih dana spavaju ili ih cuvaju danonocno , ja konkretno isplovim sa splavom i usidrim se da se nemogi penjati i po noci piti i divljati. Eto vidis ja to vama nebi iz tog razloga priredio pa da mi se obije o glavu Zoke sto nam nejavi da nedolazimo, i jos nesto ne napadaj ni kapetana ni zortera jer niko ovo ne minira samo ljudski se sagledavaju sve posledice

zorter:
Cvijo, možda i jeste problem u tome što je kap to objavio i pitao na chatu a ovde sam ja postavio odgovor nakon razgovora sa zoke-om, pa se ne vidi razlika od nekoliko dana, inače info datira od pre nekoliko dana. IZVINJAVAM se što nisam ranije to objavio mada sam mislio da će kapetan to objaviti.

LSI:
Zoki, da je informacija o predlogu promene termina bila objavljena na forumu onda kada se za nju saznalo, ja se ne bih ni javljao sa svojim predlogom da tema bude zaključana za one koji neće učestvovati.

Moj predlog je bio veoma dobronameran, jer mi se učinilo da postoji opasnost da se poremeti konstrukcija koja je tek dobila svoje konture. Mi kakvi smo, večito se nadje neko ko ima neki novi predlog...

Sada, kada je stvar dobila svoje objašnjenje, mislim da je Zokeova reakcija i upozorenje sa predlogom da se termin regate pomeri sasvim opravdan postupak.

Cvijo, i ja bih se na Vašem mestu osećao iritirano da sam kao i Vi preduzeo aktivnosti koje pominjete. Zaista ste dovedeni u neprijatnu situaciju da sada treba da objašnjavate razloge za pomeranje termina.
Ipak, molim Vas da, kada se malo ohladite od svega, shvatite u kakvo vreme i u kakvom društvu živimo.
Za sve je potrebno i vreme i mnogo živaca, a posebno kada se radi o realizaciji jedne ovako lepe i iznad svega osetljive ideje. Objasnite Vašim potencijalnim sponzorima, onima koji su izrazili spremnost da podrže ideju šta su razlozi za promene i ... videćete, biće sve u redu.

Regataši, vi koji ste nameravali i koji ste mogli da odete u Brčko u ranije dogovorenom terminu, Zoke je dobronamerno ukazao na moguć problem. I pored činjenice da medju bajkerima ima mnogo sasvim solidnih momaka i devojaka, ima medju njima i onih drugih... Zato je bolje razmisliti o novom terminu.
Predlažem vam da se hitno izjasnite ko od vas može da učestvuje u novom terminu i da u narednih nekoliko dana sagledate da li vas ima dovoljno za organizaciju regate.
Možda je bolje jednu lepu ideju realizovati godinu dana kasnije ali to učiniti tako da ona uspe, nego silom uraditi nešto pa kompromitovati nešto što bi trebalo da ima dalekosežne pozitivne posledice.

Arsa:
Činjenica je da smo na čatu pričali o pomeranju termina i da smo se načelno mi ispod Brčkog, složili sa tom promenom.  Par dana tamo ili ovamo, bar meni ništa ne znači.

Naša je stalna greška što više brbljamo o pojedinim temama na čatu nego na mestu gde su postavljene. Onda mislimo da je sve poznato a očito je da ovde konkretno, nisu svi upoznati sa važnim činjenicama.

Što se mene tiče, nemam nameru da se ni sa kim nadmudrujem. Bitno je da mi domaćin kaže u koje vreme bi za njega bilo najbolje da se pojavimo. Trenutno radim na tome da sebi stvorim osnovne uslove za odlazak do Brčkog. E tek posle toga se upuštam u neku ozbiljniju priču.

Kako sam video ovde ćemo mesecima presipati iz šupljeg u prazno a za Brčko će otići oni koji su to u startu i hteli.

S obzirom da smo smanjili naše apetite vezane za regatu, mislim da ima dovoljno vremena da se lepo i na miru izdogovaramo.

Zoke, jasno je da Cvijo nije ništa ružno mislio. Samo je tražio pojašnjenje. Ja bih te zamolio da nam ovde napišeš koji dan ili dane da planiramo dolazak. Ostalo je naša briga. Znaćeš na vreme okvirnu cifru plovila koje možete da očekujete pa onda po tome i odradite šta treba.

Pretpostavljam da vas nećemo mnogo opteretiti. Svi imamo gde da spavamo. Spavaćemo i na putu do vas. Nisu nam problem ni hrana i  :drinks: ( :scare: za ovo poslednje sam možda pogrešio).

Neki program za široke narodne mase Brčkog i okoline možemo do tada zajedno osmisliti pa eto. Bez mnogo komplikacija i svi će biti zadovoljni. :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju