Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (60/71) > >>

Kapetan:

--- Citat: rade  30, 04, 2010, 10:53:06 pre podne ---ako se svaki cas nesto menja,od toga posla nema nista.Plan stajanja,voznje,i drugih aktivnosti mozemo jos dogovarati ali datum ne.Moje misljenje.

--- Kraj citata ---

u isto vreme je prijavljen i skup bajkera na itom mestu , ljudi iz opstine su zamolili da se nas skup pomeri kako bi se izbegli eventualni problemi , nije pomeranje datuma uzrokovano od strane ljudi koji mogu ili ne mogu da ucetvuju, vec to trazi vlada distrikta brcko...

Kapetan:
a bre nisam ja ni protiv ni za , zoke mi je poslao PP sa tom informacijom i zamolio za ideju, ja cu podrzati kako god se dogovorite,

generalno sam samo izneo o cemu se radi da ne ispadne da se steluje regata prema mogucnostima pojedinaca (zortera) posto nije u tome stvar vec su zokea zvali u vladu da ga zamole da pomeri datum jer je koliko kapiram na poljani gde smo mi trebali biti organizovan moto skup, pa se grad boji da ne dodje do problema...

rade:
Godinama se u Obrenovcu skup bajkera organizuje u Zabranu i kod nas nikada nije bilo problema.Veci mi je problem sadasnji uranak jer se ponapijaju pa bi sve da razvale i porazbijaju.Drugo ako neko ima cvrst stav u vezi regate i ako je to regata koja povezuje nauticare onda netreba popustiti,a ako neda vlada distrikta onda se regata ove godine netreba odrzati.Nema pomeranja datuma.

zorter:
Ja stvarno ne razumem vas stav o svemu ovome. Pre neki dan sam se cuo sa Zoke-om i on mi je ponovio da bi najbolje bilo odloziti regatu za nedelju dana ili za iducu godinu. Bajkeri su ranije najavili svoj skup i bio na istom mestu gde bi mi (vi koji idete) bili smesteni. Program je pripremnjen za njihove potrebe i njihove zahteve. To je molba Vlade distrikta Brcko i zoke je samo zamoljen da nam to prenese. On nije ni malo kriv zbog toga.

@Olimp
Cvijo, zoke je samo pitao nas sta mislimo o tome i da li verujemo da li bi moglo da se pomeri vreme regate.A inace smo se culi s drugim razlogom i nije bila nikakvih tajnih razgovora ni dogovora. Valjda ljudi iz distrikta najbolje znaju sa kakvim sve problemima mogu da se suoce i ja se ne bih mesao u njihov posao. Najmanje sto bih pozeleo je da pomislite da neko (kapetan ili ja) minira regatu zato sto ne moze da ide.
@LSI, Olimp
Lazo, Cvijo, ne vidim razlog da onaj ko ne ucestvuje ne moze dobronamerno da ucestvuje u diskusiji. Zato NIJE moguce omoguciti diskusiju samo onima koji su se prijavili jer ni to nije garant da ce oni i ucestvovati.

A najgore sto bi moglo da se desi je da nam vlasti BiH ne dozvole pristup obali i pristajanje ako uoce da bi moglo biti problema. Cvijo, vi koji dolazite iz HR nemate problem i mozete pristati uz Vasu obalu a sta ce grupa koja dolazi iz SR?
Da li neko od vas razmislja o tome?
Najlakse je kritikovati a ne razmisljati o mogucim posledicama. Ko ce onda da bude kriv kad na granici kazu "Na obalu BiH (distrikta Brcko) ne mozete pristati a ako hocete na obalu HR onda mozete proci dalje. Hocemo li opet Kapetan i ja biti krivi sto vas nismo upozorili na moguce posledice.
Ajde onda, napravicemo regatu Beograd-granica sa BiH/HR/SR i vratiti se nazad. Ako je to cilj ja nemam nista protiv.
Ne razumem da sve sto je dobronamerno vi shvatate kao mesanje u tudje interese.

zorter:
Cvijo, ajde da malo smanjimo tenziju i pokusamo da razmisljamo racionalno. Zoke nije bio u mogucnosti (a mislim da jos uvek nije) da se loguje na net i zato je to preneo telefonom i zamolio da se o tome poprica na forumu. Ni ti nisi bio prisutan nekoliko dana pa je sad za tebe ova informacija kao grom iz vedra neba. Sve se moze kad se hoce, ali ajde idemo polako. Zoke je predlozio odmah sledeci vikend a na vama je da odlucite, mozda bi hteli i neki drugi termin. Zoke nije zeleo da on sam odredjuje datum vec vecina ucesnika. Pa, eto, dogovorite se. Njemu licno odgovara svaki termin osim taj problematicni vikend (prvi vikend jula). :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju