Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (58/71) > >>

IKA:
ne kormilare dvojica 12 sati nego se smenjuju svi iz te grupe kako kad ko hoće i može , lakše se dogovori šest ljudi. Pošteno govoreći u veći iliti brojniji tegalj ja baš i nebih. Znači nevidim razlog najma tegljača.

rade:
Stoji ono Duletovo:NIKADA SE NECU ZAKACITI ZA SLEP itd...Drugo nemam to iskustvo pa nek mi neko objasni kako uvezati 30ili40plovila a onda ih napustiti dok se tegle i uzivati na pontonu.

zorter:
Rade, ako hoces iskren odgovor, onda: NIKAKO. :nono: Uvek neko mora ostati u camcu. :wild:

zorter:
Danas sam obavio nekoliko razgovora sa vlasnicima camaca u Sapcu i svi zu zainteresovani za regatu za Brcko. Od tih nekoliko (4 vlasnika camaca) jedan je napomenuo da sa njim ide obavezno cela ekipa koju cine jos pet camaca iz Obrenovca. Znaci 10-tak camaca sa ove teritorije koji nisu clanovi foruma.
A kasnije sam se cuo sa Zoke-om iz Brckog i njegov odgovor je da mu ne smeta ako se regata pomeri za nedelju dana (9.10.11. juli).
Sada je na vama da se izjasnite da li se ide ili se odlaze za iducu godinu. A bilo bi dobro sto pre to resiti zbog obavestavanja potencijalnih ucesnika da se ljudi spremaju i planiraju slobodne dane. Pozzzzzzzz

Zoran:

E raduje me sto si uzeo organizaciju u svoje ruke.Kazi Zoketu,da regata pocinje
 cim ti zavrse camac.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju