Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (38/71) > >>

deda:
Zoke,pokusao sam Zorteru da objasnim da je sigurnije da idu registrovana plovila,jednostavno mislim da je pametnije!Zasto mu je to zasmetalo i iznerviralo stvarno nemam pojma!Ali njegova ostavka nije usvojena pa ne beri brigu!Samo je to problem!Uostalom ,ja dolazim a znam za jos jednog clana koji ide sigurno! :smile:

Kapetan:
ako sve bude ok  i on dolazi

Arsa:
Zoke ja sam verovao da Zorter ima dovoljno ozbiljnosti i hrabrosti da započeto dovede do kraja. Izgleda da to nije tako i da njegovo ponašanje može da poremeti dobro raspoloženje koje je ovde vladalo za regatu. Ja nemam nameru da krenem na jednu tako lepu manifestaciju sa ljudima koji će jedni druge popreko gledati zbog nečega što su ovde  rekli.

Hoću vedru a ne samrtničku atmosferu. Ako toga ovog puta ne bude doći ću drugi put kada sazrimo kao ljudi. A do Brčkog se može doći i drugim prevozom.  :drinks:

zoke:
Cvijo ovo vazi iza tebe ako imate zelju vremena mogucnosti dodjite dobrodosli ste TU SMO ja nikog na silu nemogu natjerati da mi bude drug-prijatelj -poznanik i da se druzi samnom,i meni slicnim. Nikog nisam licno prozvao da ometa ovaj plan i nije mi namjera svi smo odraslu ljudi i svjesni svoje mogucnosti ,volje i iskustva i usta se upustamo .

Zoran:

Ma ja bi došao,ali neznam koliki su talasi.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju