Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (37/71) > >>

deda:

--- Citat: zorter  12, 03, 2010, 22:57:01 posle podne ---Još jedna sugestija Olimpu.
Cvijo, ako već planiraš da pozoveš još nekoga, neka to ostane na Slovencima, jer smo ovo i onako zamislili kao regatu pomirenja medju narodima bivše SFRJ. Neka tako i ostane.
 :good: :good:

A pošto nisam spreman da preuzmem odgovornost, zbog raznih pritisaka članova foruma, da se neregistrovana plovila ne upućuju na regatu, odustajem od organizacije i tu čast prepuštam nekom drugom. I po ovoj temi se više neću javljati a učešće ću korigovati prema svojim potrebama i mogućnostima.
 :drinks: :drinks:

--- Kraj citata ---
  Ostavka se ne usvaja!!Nastavi sa radom i bez bezpotrebnih komentara!
Ja mislim da je bolje da idu registrovana plovila da licimo na ozbiljne ljude,ma koliko neozbiljni bili!Ipak je ovo medjunarodna regata!!

zoke:
Ljudi imam jedan prijedlog da damo ime regati ,da smo se tukli jesmo ,da se medijski koljemo koljemo se ajde neko lijepo ime ako ima prijedloga samo naprijed dajte  da i to usvojimo pa da ako bog da udje u tradiciju i kalendar regata i mamifestacija

zoke:
Slusaj zorteru nemoj da zaj....š sta ti je sad odjednom uostalom mozda nesto znas sto mi sa ove strane neznamo pa se povlacis ali samim tim zezas nas ovdje nemojte nam to raditi . REGATE CE BITI ti se pripremaj datum cemo zajedno ovdje da ugovorimo pa ko hoce neka se prijavi ko nece opet dobro.Unaprijed vas zamoljavam nemojte nicije gostoprimstvo potcjenjivati i zloupotrebljavati ,da ispadne da se ovo potegne maksimalno pa onda corak mislim da nebi bilo u redu. Uostalom prijedlog je dat da se razmotri ako vidimo da to nece liciti ni na sta otkazujemo sve. Nebi nikog zelio da uvrijedim i nije mi namjera pokupi svoje Sabcane i dodjite nam u goste kad  god hocete bez ikakve najave prolaz je moja briga samo recite kad i u koje vrijeme

deda:

--- Citat: olimp  12, 03, 2010, 23:17:30 posle podne ---
--- Citat: zoke  12, 03, 2010, 23:08:01 posle podne ---Ljudi imam jedan prijedlog da damo ime regati ,da smo se tukli jesmo ,da se medijski koljemo koljemo se ajde neko lijepo ime ako ima prijedloga samo naprijed dajte  da i to usvojimo pa da ako bog da udje u tradiciju i kalendar regata i mamifestacija

--- Kraj citata ---

"Sava - poveznica nautičara"   moj prijedlog  :drinks:

--- Kraj citata ---
Slazem se!

Kapetan:

--- Citat: olimp  12, 03, 2010, 23:17:30 posle podne ---"Sava - poveznica nautičara"   moj prijedlog  :drinks:

--- Kraj citata ---
ja bih negde tu pored udenuo i www.mojaladja.com em je u organizaciji klua Moja Ladja iz Brckog em ovde mogu svi zainteresovani da se prijave... 

btw da ne bude nesporazuma , apsolutno sam protiv da nosi ime samo www.mojaladja.com,  ali da ima negde oko imena za to jeam ....

recimo

Sava - poveznica nauticara - www.mojaladja.com

domen je medjunarodni pa ne bi trebalo nikome da smeta...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju