Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Rijeka Sava - poveznica nautičara
stvlada:
--- Citat: zorter 08, 03, 2010, 09:11:29 pre podne ---U opticaju su zadnja nedelja juna - prva nedelja jula. Nije konkretizovan datum. Moramo gledati na studente i njihove obaveze vezane za polaganje ispita u junskom roku i polaganje prijemnih ispita sa upisom za brucoše. To su za sada neki parametri. Upravo kopam po netu da vidim kada su ti termini ali pošto još nije izašlo za ovu godinu, pregledam prošlu pa čću pokušati da izvučem "obrazac" organizovanj ispitnih rokova i upisa. Pozzzzz
--- Kraj citata ---
da neces da upisujes fakultet?
zorter:
Za sada necu, ali hoce moj sin, pa ipak moram biti kuci. Treba obaviti razne roditeljske duznosti oko upisa. :good: :good:
zorter:
--- Citat: haklberisojer 08, 03, 2010, 13:53:59 posle podne ---Eh ladjari, i ja bih isao...
Znam da je frka za mesto i da su vase ladje mahom pune i tesne. Znam da nije lako sa nepoznatim deliti prostor na ladji. Al moram da izustim: ako neko ima jedno slobodno mesto? Troskove bih delio, posteno... A jednog dana kada nabavim ladju uzvratio bih gostoprinstvo...
Al svakako, rashadjeno domace vino vas ceka na mom splavu. I inace...
--- Kraj citata ---
Komšija, ništa ne brini. Za tebe se mora pronaći mesto na nekoj ladji (ako moja ne bude spremna da ide). Inače si moj gost. :good: :good: :drinks:
haklberisojer:
Hvala komso na paznji... Dace bog da tvoja ladja zaplovi i za uskrs ;)
zorter:
--- Citat: haklberisojer 08, 03, 2010, 15:36:20 posle podne ---Hvala komso na paznji... Dace bog da tvoja ladja zaplovi i za uskrs ;)
--- Kraj citata ---
Sve je moguće! :good: :good: :drinks: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju