Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Rijeka Sava - poveznica nautičara

<< < (27/71) > >>

zoke:
Zorteru polako,ako je skripac sa datumima pa i avgust mjesec je ljeto cak mozda i najtopliji i najljepsi ljetni mjesec. Imamo namjeru da napravimo regatu koja ce preci u tradiciju i da zauzme svoj datum u kalendaru regata. Moje misljenje da je juni mjesec najmokriji mjesec sa naglim promjenama vremena,treba razmisliti i o tome.Ja cu daanas da provjerim kad je manifestacija u brckom koja traje ravno mjesec dana pod nazivom SAVSKI CVIJET pa da probamo da se uklopimo u taj termin, nebi bilo lose jer tad je veliki kulturno zabavni program na vodi bas na onom mjestu gdje ste bili  i vidjeli.Ja znam da je nemoguce  svakom udovoljiti termin kad ko moze ali makar vecini uz korektan dogovor moze posalji mi datume odrzavanja regata koje su zagovorene da imam u vidu ,ali regata pravih koje su tradicionalne i sa organizacijom .

zoke:
Cvijo sto se tice brckog nije problem jer vi dolazite u brcko a nase je da vas docekamo, nego sagledavamo sve prepreke koje nailaze u toj organizaciji,mada sam misljenja kakvi smo da ce se sve zavrsiti na individualnoj organizaciji  ali to nemjenja stvar cvijo mi cemo da odredimo datum( zajednicki) pa nek izvole dobrodosli

zorter:
Zoke, Olimp-e, ja sam naveo za  datum JUN mesec samo zato što su tada najduži dani a i noći nisu tako hladne. Avgust nisam uzeo u razmatranje zbog regate (ili zajedničke povidbe, kako je neko zove), Djerdap koju organizuju naši članovi i većina forumaša bi učestvovala na toj umesto ovoj regati. Ako je većina forumaša koja je zainteresovana za avgust, nemam ništa protiv. Čak mi najviše i odgovara. Na Djerdap znam da idu oni koji ne bi ni učestvovali na ovoj regati (zbog dubine gaza svojih plovila), tako da "tabanaši" imaju mogućnost izbora. Inače plan regata u Srbiji nema nigde precizno ali imaš temu koja o tome govori. I sada ima dosta regata koje se poklapaju, pa prema tome, ništa novo.
Olimpe, ni za šta još nije kasno. Skoro 4 meseca je sasvim dovoljno da se organizuje sve do sitnih detalja. A još uvek prikupljamo predloge datuma pa ćemo onda dati na glasanje. Inače ostaje regata za Brčko i druga destinacija se neće organizovati, jer jedino tako imamo razumevanje pograničnih vlasti s obe strane granice povodom neregistrovanih plovila.
Dajte svoje predloge u vezi svega vezanog za regatu pa ćemo zajedno pronaći rešenje. Pozzzzzzz

zorter:
Ovde ima nekih podataka o regatama u Srbiji,

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=3074.0

haklberisojer:
Eh ladjari, i ja bih isao...

Znam da je frka za mesto i da su vase ladje mahom pune i tesne. Znam da nije lako sa nepoznatim deliti prostor na ladji. Al moram da izustim: ako neko ima jedno slobodno mesto? Troskove bih delio, posteno... A jednog dana kada nabavim ladju uzvratio bih gostoprinstvo...

Al svakako, rashadjeno domace vino vas ceka na mom splavu. I inace...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju