E, ovako treba... > Plovila
Kupovina ladje
Labud 1258:
--- Citat: zoki novus 07, 11, 2009, 00:05:04 pre podne ---labude nemoj sada da ga plasis :)
ovo ce mu biti mnogo lakse nego u vodu :good:
--- Kraj citata ---
Nisam imao nameru da ga plašim, ako ipak jesam onda se izvinjavam :sorry:
Kupio je ili ne, ovo je jako dobra lađa, i ja sam se zanosio sa njom, jedno vreme ...
Imam samo jedno pitanje, a mislim da je bitno, dali se zna debljina lima na tabanu ?
broker975fx:
--- Citat: Zoran022 06, 11, 2009, 22:56:34 posle podne ---
--- Citat: zoki novus 06, 11, 2009, 22:51:08 posle podne ---to ide na slep sluzbu bez problema nadji nekog sa slepom kod tebe doterace ti vrlo povolno
mislim da ti je to za sada najbolje resenje od svih ponudjenih
--- Kraj citata ---
Ne znam tacno gde se to nalazi jer nisam pitao kad sam zvao, ali mislim da cene tih slep sluzbi i nisu male, plus treba neko specijalizovan za to. Mislim da Broker ima iskustva sa prevozom skoro, mozda zna vise detalja o tome.
--- Kraj citata ---
Što se cena prevoza tiče moje iskustvo je malo specifično jer je meni prevoz trebao odmah i sada pa je samim tim i cena bila takva. Mislim da sam pričao sa svim prevoznicima i kod svih je bila varijanta da im ili nije trenutno tu prikolica ili da iće da dođu da pogledaju pa da se dogovaramo ili nešto treće. Jedino je Goran mogao odmah a čovek ima gomilu prikolica tako da može da vozi šta god. Vađenje i transport obavio je kranje profesionalno i pedantno. Iako sam mislio da me je udario po ušima ipak nije pošto je čoveku to cena i mislim da ako je kod drugog 100 E ok da kod njega bude 150e. Na 4 Julu sam se nagledao vađenja i vađenja kada pomaže jedan vod prijatelja i ekipe i uvek je tenzija a ovde čovek sve sam odradi lagano i bez i jedne trzavice. Za prevoz do tebe mislim da bi ti uzeo max 200 e. i veruj mi za taj novac možeš biti miran da će lađa neogrebana do tebe i stići. Ima na nekoliko mesta njegov broj mob.
zoki novus:
--- Citat: Labud 1258 07, 11, 2009, 08:17:24 pre podne ---
--- Citat: zoki novus 07, 11, 2009, 00:05:04 pre podne ---labude nemoj sada da ga plasis :)
ovo ce mu biti mnogo lakse nego u vodu :good:
--- Kraj citata ---
Nisam imao nameru da ga plašim, ako ipak jesam onda se izvinjavam :sorry:
Kupio je ili ne, ovo je jako dobra lađa, i ja sam se zanosio sa njom, jedno vreme ...
Imam samo jedno pitanje, a mislim da je bitno, dali se zna debljina lima na tabanu ?
--- Kraj citata ---
ma ono labude se odnosilo na zoterovu labudicu :)
deda:
Sto komplikujete!Postoji Goran iz Zemuna,doktor za slepovanje!Covek sve sam radi,nikada nije imao kiks a tera i camce od 100.000 eura! Goran Novcic - Slep Sluzba ZemunPoslovni Imenik - Srbija Zute Strane Serbia Goran Novcic - Slep Sluzba Zemun
Ime datoteke: Goran-Novcic-Slep-Sluzba
Firma: Goran Novcic - Slep Sluzba Zemun
Adresa: Glavna 2
Grad: Zemun
Region: Srbija - Serbia
Broj Telefona - Telefon: 011 316 1863
Broj Faksa - Faks: 011 316 1863
Delatnost 1: slep-sluzbe
Delatnost 2: spedicije
Delatnost 3: nemamo podatke
Takodjer vas mogu zanimati kontakt podatci za firmu Goran Novcic - Narval960 kao i Goran Perfect.
datoteka.com home | pretraga | copyright notice
© 2005 datoteka.com i slep specijalno prilagodjene za camce!!
Kapetan:
deda na tog gorana i mislimo :)
evo kako tera Chea preko brankovog mosta a ja budala teram uvek ispod mosta :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju