E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (62/64) > >>

STG:

--- Citat: colonelo  04, 01, 2010, 17:08:50 posle podne ---Vec duze vreme je vidjam na Savi parkiranu u blizini ostruznickog mosta, leva obala cini mi se negde oko 10-11 km. Nikada je nisam video u voznji, vec godinama.

--- Kraj citata ---
Preko puta brodo tehnike...Inace radi kada zatreba.

Misha D:
Brod je nemacki sa nemackim dizel motorom vece snage (slicne su ubacivali i u tenkove). Sluzio je u Vojvodini za vucu manjih barzi sa zitom. To mi je ispricao jedan od vlasnika koji ih poseduju. Letos je bio privezan pored mene nekoliko dana u Gaju. Mislim da se zove Srecko ili tako nekako, strucnjak je za ugradnju daljiskih komandi za vanbrodske motore. Ostala su jos 3 plovila u voznom stanju u ovom delu Srbije.

STG:

--- Citat: Misha D  04, 01, 2010, 18:53:16 posle podne ---Brod je nemacki sa nemackim dizel motorom vece snage (slicne su ubacivali i u tenkove). Sluzio je u Vojvodini za vucu manjih barzi sa zitom. To mi je ispricao jedan od vlasnika koji ih poseduju. Letos je bio privezan pored mene nekoliko dana u Gaju. Mislim da se zove Srecko ili tako nekako, strucnjak je za ugradnju daljiskih komandi za vanbrodske motore. Ostala su jos 3 plovila u voznom stanju u ovom delu Srbije.

--- Kraj citata ---
Uglavnom su radili po kanalima,na talasu ih krasi izuzetna nestabilnost jer im korito vise nego oblo...Misho mozete li da se setite kako se zvao brod?Da vlasnik mozda nije nizi covek,zena,unuci,pecaros?

Misha D:
Jeste, onizi sa zenom i unukom, decko od oko 6-7god. Motor ga odlicno sluzi, a kaze da jos uvek ima rezervnih delova u Nemackoj.

STG:
Da,u pitanju je jedan od nasih dorih,ako ne i najbolji majstor za dizele,ugradnju vanbrodskih,razne druge stvari na brodu...Odlican majstor,jos bolji covek :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju