E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (5/64) > >>

Kapetan:

--- Citat: deda  06, 11, 2009, 21:30:01 posle podne ---  Samo proveri ako mozes ko je prvi vlasnik!Ako je ono sto ja mislim idemo kod majstora koji ga je pravio!

--- Kraj citata ---

predhodni vlasnik je Deki decko koji se bavi se bavi prodajom nekih cevi do 40 godina ima ...

a najlakse je punktirati lim i videti debljinu ...

deda:

--- Citat: Zoran022  06, 11, 2009, 21:35:31 posle podne ---Znaci, ti mislis da je to ta ladja koja je bila kod tebe u marini, ona sto je cela od 2mm lima?

--- Kraj citata ---
 Ako je vidim u zivo,znacu!Ali mnogo lici,bas mnogo!Medjutim,bravarski taj camac uradjen odlicno,utegnut je kako treba i nije se stedelo!A Brzi ga je dobro pazio!Moguce da je Pirocanac napravio isti takav ali to resavam sutra i zovem Pirocanca da ga pitam!

Kapetan:
zoki busnemo stranice i vidimo ... a inace ima samopraznecu kabinu ... i sve je lepo radjeno pod konac nigde ne curi nista i sve je ok ... e sad ako je 2mm zaboravi ...

e ima jedna stvar , WC mu je ako se ne varam spolja :) to jest vrata wc-a su odmah pored vrata kabine

kad dodjes u nedelju zovemo ljude i pitamo ko sta kako ...  e da Kempi je pomenuo alge ... posto ga gazda ne vozi mislim da ima 30 cm algi na koritu :)

zorter:

--- Citat: Kapetan  06, 11, 2009, 21:52:30 posle podne ---zoki busnemo stranice i vidimo ... a inace ima samopraznecu kabinu ... i sve je lepo radjeno pod konac nigde ne curi nista i sve je ok ... e sad ako je 2mm zaboravi ...

e ima jedna stvar , WC mu je ako se ne varam spolja :) to jest vrata wc-a su odmah pored vrata kabine

kad dodjes u nedelju zovemo ljude i pitamo ko sta kako ...  e da Kempi je pomenuo alge ... posto ga gazda ne vozi mislim da ima 30 cm algi na koritu :)

--- Kraj citata ---

Znaci ne treba musema na krov, vec pod korito. :lol:

deda:
Siguran sam,posle uvecavanja slika,da je to Pirocancav rad!Ali kod Brzog nije bilo wc-a!Sto se bravarije tice,kvaliteta izrade, vrlo dobar majstor!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju