E, ovako treba... > Plovila

Kupovina ladje

<< < (31/64) > >>

deda:
Ovaj isto ima komaaande i volaaan, ali ima i logu

Moja loga bolja!!!Razumem tvoje nestrpljenje,ti bi najradije da si sve zavrsio prekjuce!!!Opusteno!Pojavice se mozda prava stvar!Moj favorit te ceka! :smile:

britva63:
Au ovaj zadnji mora da ima i buva unutra kak je odrzavan,,, puno para brate za tu kantu :nono:

poljo:
Ja bi se , prijatelju raspitao kavo je stanje sa uvozom iz RS . Znam trenutno za 2,3 brodice koje se prodaju u Brckom za mnogo manje para a u boljem stanju (2,500do 3000 Evra) Zoka zna bolje o tome jer je stalno na vodi.

Kapetan:
cek , oces zovem vlasnika da vidim koja je najniza cena ?

sa druge strane taj na sharku ima YAMAHU 9,9 konja.. to odma mozes da uvalis dedi za recimo 1300 evra i samim tim cena je u nizem rangu a stavis svoj motor privremeno ...

Barba:

--- Citat: Zoran022  24, 11, 2009, 12:39:37 posle podne ---Za tvog favorita sam kratak ... ali ko zna, mozda se malo i produzim :)

Edit:

Ovaj isto ima komaaande i volaaan, ali ima i logu :) http://www.navodi.com/Berza_005/039.html

--- Kraj citata ---

Au bre Zoki, izgleda da stvarno padas u ocajanje. Mada mozes da dedi prodas ovaj Torpedo za 2000e, a da kupis Neptuna za 100e. Tako ces u potpunosti obezbediti harmoniju u dizajnu i kvalitetu pogonske grupe i ladje.  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju