Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Spremnik pitke vode

<< < (15/26) > >>

zankiki:
One redovne pumpice za vodu za brisače bacaju oko 4 litre u minuti, to je onako - taman da curi da se operu ruke i sudovi...
Ovo je pumpica za pranje farova, a farovi se peru bez brisača, samo pritiskom, koji zato mora biti velik... 25 litara u minuti.

Ako bude prejako, lako je malo zavrnuti na slavini.
Videću i sam kako funkcioniše, kad sve bude namešteno neće biti velik problem dodati još jednu slavinu, ako budem mislio da treba.

Kapetan:
Ako je Dunav oko 20_21 celzijus to je idealna tempertura za esirikiju ka i mnoge druge fekalne bakterije... lepo ti kaze broker razdvoji..

Sent from my K00E using Tapatalk

deki77:
zankiki nisam siguran ali mislim da te pumpice od brisaca nisu resenje jer se nakon duzeg rada greju i brzo ce crci

zankiki:
Videćemo! Svakako ih imam u izobilju, mogu da menjam  k5
Montirao sam sve i radi, ali nisam stigao sve da spakujem nazad... Idem danas popodne pa ću slikati.

joja:

--- Citat: Kapetan  22, 02, 2014, 18:11:12 posle podne ---Ako je Dunav oko 20_21 celzijus to je idealna tempertura za esirikiju ka i mnoge druge fekalne bakterije... lepo ti kaze broker razdvoji..

Sent from my K00E using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Drugari su se ozbiljno razboleli na Cibukliji ispirajuci tanjire Dunavskom vodom. Pored eserihije ima i ameba, zutice i raznih parazita...da ne pominjemo benzene i ostale rastvarace i masti koje se uglavnom nalaze u povrsinskom delu vode..A leti kad voda se zagreje na 26 C , milina upavusi
Ugradi dve cesme a tehnicku vodu vuci bar 30-50cm ispod povrsine...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju