E, ovako treba... > Plovila

Dunja 2

<< < (67/93) > >>

kris123:
Cestitam na brodicu.Fantasticno izgleda a i plovi jako lako.Neka je sa srecom za sledece projekte!

Pera GARMIN:
Dule je skroz u pravu... Yastog 23 HT bordo:

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  10, 06, 2010, 00:18:21 pre podne ---Dule je skroz u pravu... Yastog 23 HT bordo:

--- Kraj citata ---

zuto pa zuto zapeo pera kao da je slovenac  :smile: bordo mu super lezi i na ovim novim modelima udari slobodno sira gazista nekako od kada sam video testove na vodi cini mi se da uopste nema gazista koja se mogu koristiti ...

i jos jedno pitanje , zasto ni veci model nema kobilicu ? mislim da bi kobilica bila idealna , ne znam sta je covek koji a je vozio radio sa motorom ali cini mi se da proklizava , mala kobilica 10tak cm bi to resila

Pera GARMIN:
Žuta k'o da sam rumun... :)

Gazišta su dovoljno široka, videćeš uostalom i sam čim se popneš na palubu...

A kobilica? Ma daj, kome to treba?

btw. danas popodne, 25KS dvotaktna Yamaha, 20km/h u rukavcu... nije da jurimo brzinske rekorde ali nam lepo ide :)

Pera GARMIN:
Dule,
potpuno si u pravu, ovo su rezultati sa praznim koritom, potpuno neopterećenim.

Yastog 23 nije pravljen kao gliser, već kao poludeplasmanac, tako da i nije poenta meriti maksimalne brzine i juriti brzinske rekorde... Ovi testovi nam daju jasniju sliku hidrodinamičkih karakteristika korita. Pokušavamo da ustanovimo što precizniji odnos performansi i ekonomičnosti, kako bi mogli da damo jasne karakteristike: brzina, ekonomičnost, domet za različite motore...

Naravno da će pravi test performansi biti tek sa opterećenim koritom...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju