E, ovako treba... > Mercury & Crysler
Mercury 5
Darkobp:
Jedino da ti u svojoj reziji spakujes neku zavojnicu pod zamajac,al opet ne od T4 jer daje 6v pre mozda od nekog jonsona starog malog ili takvog nekog,al zavisi dali je moguce i konstrukciski to, pa je opet to je ili jako tezak posao ili nemoguc a i tu struju koju bih i dobio to je jako male struje max3-4A i nije za punjenje akum.jedino ako nemislis da ga vozis 15sati na punom gasu,tako da otpisi to
Vlada 69:
Evo jos jedan neobican primer :Honda bf5 nema predvidjeni prekljucak za struju a ona od 4,5 ks ima !!! Znam da je prodavac jednom mom prijatelju preporucio bas ovu drugu varijantu ,upravo zbog struje,inace motor istih performansi ?!!
STG:
--- Citat: Vlada 69 04, 11, 2009, 07:56:44 pre podne ---Evo jos jedan neobican primer :Honda bf5 nema predvidjeni prekljucak za struju a ona od 4,5 ks ima !!! Znam da je prodavac jednom mom prijatelju preporucio bas ovu drugu varijantu ,upravo zbog struje,inace motor istih performansi ?!!
--- Kraj citata ---
pa koja je razlika izmedju ta dva motora,osim struje?
pogledacu te honde pa da vidim moze li se nesto iskopirati...
Vlada 69:
Ista,snaga,ista kubikaza,isti izgled,ista tezina.Sve isto osim kod izlaza za struju.Sta je u pitanju,ne znam
marke:
Verovatno ide pola konja na struju koju daje pa nije 5ks nego 4.5ks
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju