E, ovako treba... > Mercury & Crysler
Mercury 5
STG:
Moracu da jurim majstore,ali slaba vajda od njih...Poslao sam mail Elko servisu i do danas nista... :suicide:
Vlada 69:
--- Citat: marke 04, 11, 2009, 14:49:28 posle podne ---Verovatno ide pola konja na struju koju daje pa nije 5ks nego 4.5ks
--- Kraj citata ---
Onda je u svakom slucaju bolji izbor ta od 4,5 nego 5ks.Pola konja ne znaci gotovo nista u snazi s obzirom na vrstu plovila koja ga koriste za pogon.
zorter:
--- Citat: Darkobp 03, 11, 2009, 23:55:59 posle podne ---Jedino da ti u svojoj reziji spakujes neku zavojnicu pod zamajac,al opet ne od T4 jer daje 6v ..........
--- Kraj citata ---
Ima T4 sa izlazom od 12V. Svi koji imaju elektronsko paljenje imaju izlaz 12V, a ima i klasicnih namotaja od 12V, ali su male snage pa mogu samo da se koriste za jednu sijalicu od 50W max. (sijalica od fara za auto) a ne za punjenje akumulatora (osim ako nije akumulator od danasnjih skutera 12V/4(7)Ah).
STG:
Ma i ja mudrujem bez potrebe,ideja mi je bila da na camac stavim akumulator sa koga bih uzimao struju za svetlo,muziku,frizider,sta god...a da ga motor odrzava u zivotu...
Lagano odustajem od cele varijante,smislicu vec nesto drugo
Zoran:
Stavi agregat.Dva tri sata rada i imas struju za izvoz.Sada ima jeftinih kao nikada pre.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju