E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Gde da kupim zimsku ciradu?
misaf:
Imam novu kamionsku ciradu od 600g/mm2,9x6m, pa bi trebao da povijem ivice i zalepim ih ili zavarim, da bi ih ojačao zbog postavljanja okaca, ali ne znam kako se radi, tj. da li se lepi i čime ili se samo vari i čime, tj kako? Ajd, ljudi pomagajte. Ili možda mislite da je bolje da nađem nekog ciraddžiju. koga(preporuka)? i ako neko zna koliko bi bila očekivana suma?
Zoran:
Ne moze svaka cirada da se vari.Uzmi parce pa zagrej upaljacem i sastavi sa drugi.
Uzmes fen za skidanje boje.Obavezno koristi kozne rukavice.Priblizi oba komada ko-
ja treba da zavaris i grej ih.Videced u jednom trenutku prosto se omlitave i tada ih
sastavis i nekim valjkom jos dobro pritisnes.Malo vezbaj na nekom restlu.
BOKAC:
--- Citat: misaf 03, 11, 2009, 10:45:23 pre podne ---Imam novu kamionsku ciradu od 600g/mm2,9x6m, pa bi trebao da povijem ivice i zalepim ih ili zavarim, da bi ih ojačao zbog postavljanja okaca, ali ne znam kako se radi, tj. da li se lepi i čime ili se samo vari i čime, tj kako? Ajd, ljudi pomagajte. Ili možda mislite da je bolje da nađem nekog ciraddžiju. koga(preporuka)? i ako neko zna koliko bi bila očekivana suma?
--- Kraj citata ---
Ciradu 600gr neces zavariti sa obicnim fenom za skidanje farbe. To mora da se uradi sa fenom predvidjenim za te stvari.
Najbolje da ti to odradi neko ko se bavi tim poslom.
Evo jednog: 063 8081308 Pedja
misaf:
Hvala drugari :good:
STG:
Ima li neko kontakt drugih majstora za cirade,tende,prekrivke motora?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju