E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Gde da kupim zimsku ciradu?

(1/4) > >>

Barba:
Gde da kupim zimsku ciradu za bas male pare, velicine  5x6m, da prekrijem pasaru, a da je macke neizgrebu svojim odvratnim kandzama? Mozda neki vojni otpad ili sl?

SALE NB:
Vidi njega , ne voli mace! :taunt: :lol:

Barba, nije sigurno najjeftinije rešenje, ali u Yu Sorbonu ima da se kupi ceradno platno, cena je oko 600-700 din za dužni metar ( rolna širine 1.4m)
Posle sečeš i lepiš fenom ( ne ovim za kosu :taunt:). Time dobijaš pravu zimsku ceradu, koja će trajati barem deceniju.

Za jeftino rešenje, za jednu ili max. dve zime, kupi obični debeli najlon, onaj za plastenike i sl. Malo ga podupri ispod kartonom ili nečim sličnim.
Za mačke će biti dovoljan.

Kapetan:
a bre ne bacaj pare na ciradu nabavi kera  :taunt:

yu sorbon definitivno ima super cirade zvrcni me sutra oko 15 bicu na poslu to mi je 10 metara dalje pa da ti javim sta imaju i po kojoj ceni

Bane:
Uradi sam dobili cirade, materijal kao pvc dzakovi, dimenzije ne znam, cena nije velika, nisam zapamtio ali sam zapamtio da su plave i imaju metalne nitne po stranama, zgodne za vezivanje.
Metro ima cirade za velike vanove, oko 2500, duzina 6m, sirina mislim 4m, ogromna je, pokrio sam floridu a imam utisak da sam mogao da je umotam celu.

SALE NB:
Te cirade od materijala kao PVC džakovi ne valjaju ništa. Pomaže da ne pada prašina ili da ptice ne use..u stvar, ali puštaju vodu.
Ja sam je prošle zime stavio preko Zeke, da bih ga umotao celog ( moja zimska cerada pokriva samo gornji deo čamca, a bokovi su goli)
Najkraće rečeno, kad sam je skinuo, našao sam ovu zimsku ceradu, koja je bila ispod, uleknutu sa preko 200 litara vode (zamrznute, naravno)
Sva sreća što je ta cerada prava, pa je izdržala.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju