Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Ribarenje mrezom...
Kapetan:
--- Citat: ПЕЦОВ 30, 10, 2009, 23:12:58 posle podne ---apsolutno nisam zajedljiv.kao sto rekoh,¨zanat se krade ocima¨sto ce reci u camac pa polako.mislim da ovo nije mesto gde bi neko trebalo da se obucava u ribokradji.pa ni teorijski
--- Kraj citata ---
pecov neradi se o ribokradji jer nemam nameru tu ribu da nosim kuci vec da vratim u reku, kada naucim mreza ce sluziti kao ukras u kuci ili u kancelariji .... na zalost ujka koji je bio alas i od koga sam zeleo da naucim ribarenje sa mrezom je umro ove godine, to je inace covek koji me je prvi put izveo na dunav i namestio mi prvog crva na udicu, ne izadjem na Dunav a da ga se ne setim ... e zbog njega hocu da naucim kako se baca mreza a ne iz koristoljublja ...
ja iskreno ne mogu da zanat kradem ocima jer na potezu gde sam najcesce ne srecem alase.. znam da ih ima ali ih ne srecem.... moje ucenje ce se svesti na slusanje i experimentisanje pa kako uspem ...
Gorio:
--- Citat: ПЕЦОВ 30, 10, 2009, 23:12:58 posle podne ---apsolutno nisam zajedljiv.kao sto rekoh,¨zanat se krade ocima¨sto ce reci u camac pa polako.mislim da ovo nije mesto gde bi neko trebalo da se obucava u ribokradji.pa ni teorijski
--- Kraj citata ---
Postoji samo jedan zanat koji se nekrade ocima,bar ne bez maske.Varioc . :lol: :nono:
Kapetan:
mozda jednog dana ovako :)
ima par limana koji su mi na pameti ...
ovi dodatni parasi da li mogu da budu flasice od 250 g ili ici na stiropor ? i njih stavljati na 5 m kao i ovo dodatno olovo ?
jos sam skapirao mrezu baciti uvece a pokupiti ujutru da li je to ispravno ili se moze bacati i u toku dana ?
Zoran:
Dule,hvala na dopuni.Ja sam posao od predpostavke da ima gotovu mrezu,a ne da je mi
pravimo.I ja sam imao dozvolu i bio zagovornik da svako mora da obelezi svoj alat svojim
brojem,i vidljivo.
To nikad nece zaziveti.
Kapetan:
ima mrezi samo sa malim plovcima na vrhu ... prvog dana sam skapirao za prvi teg i stavio ga (flasica i 300 grama olova u njoj ) al sad vidim da mora i drugi i jos par stvari :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju