Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče

Ribarenje mrezom...

(1/15) > >>

Kapetan:
Ajde malo i o ovom tipu ribolova... Ne ne zelim da promovisem privredni ribolov zelim samo da naucim/o kako se to radi ...

Koliko sam ja iz raznih kontakta mogao da skapiram ...

1 naci deo reke gde voda bas ne tece preterano
2 okaciti dva tega (cigle ) na krajev mreze
3 razvuci mrezu pod uglom od 45 stepeni ka matici ...
4 ostaviti da prenoci

e sad jedno konkretno pitanje ... kako je ujutru naci ? da li je obelezavati sa nekim vlasama i slicno ?

ima li kontrole ?

deda:
 :aggressive: Ako ih nema,poslacemo ih samo javi gde si! :dance:

Kapetan:

--- Citat: deda  29, 10, 2009, 22:16:19 posle podne --- :aggressive: Ako ih nema,poslacemo ih samo javi gde si! :dance:

--- Kraj citata ---

sutra vojne baste :)

a bre deda samo da naucim i bataljujem :) doduse kako mi ovo ide sa stapom daleko cu ja sa mrezom dogurati :)

ujka mi je bio alas i nikad nisam uspeo da sa njim izadjem na vodu da mi pokaze kako i sta..... e sad sam resio zbog njega cu da naucim :)

ПЕЦОВ:
znas kako se kaze:zanat se krade ocima,a alat rukama.e keptane ne valja ti rabota,bolje kupi ribu nego da bacis mrezu i jos nedo bog da te navataju-crno ti se pise.a kontrolori iako ih nema,imaju pik upravo na takve neozbiljne sto prave konkurenciju ozbiljnim lopovima pa onda-koliko sam ja tu dobar i sve u tom smislu.a poso je takav da nema leba da ga naucis preko interneta.nego(prijateljski savet)drzi se ti stapa i samo dostojanstveno

zoki novus:
mislim da u zabeli nema internet :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju