Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Veterok sa problemom
power70:
Neko je bese trazio veterok da kupi... :pioneer:
http://www.kupujemprodajem.com/Veterok-8-1018137-oglas.htm?filter_id=3458577
limunardo:
--- Citat: power70 04, 10, 2011, 21:37:17 posle podne ---Neko je bese trazio veterok da kupi... :pioneer:
http://www.kupujemprodajem.com/Veterok-8-1018137-oglas.htm?filter_id=3458577
--- Kraj citata ---
Е да ја сам тражио и видим сад да га има и на лимунду исти тај мотор....
али ми је улетела нека много боља варијанта:
Шта кажете на ово, које је ваше мишљење, како су се показали ови мотори ?
power70:
25ks ima lepo da gura DC10 ako je dobro ocuvan a cena povoljna uzimaj....ja nemam iskustva sa tim motorima jedino sam cuo da su delovi jako problematicni tj. ne mogu se naci!
limunardo:
--- Citat: power70 08, 10, 2011, 22:24:22 posle podne ---25ks ima lepo da gura DC10 ako je dobro ocuvan a cena povoljna uzimaj....ja nemam iskustva sa tim motorima jedino sam cuo da su delovi jako problematicni tj. ne mogu se naci!
--- Kraj citata ---
Cena je vise nego odlicna lik koji mi iznajmljuje vez mi ga je prodao za 500e (u 3 rate) stim sto dobijam besplatno vez za narednu sezonu i servisiranje motora kod istog lika posto se on time bavi vec nekih 30-ak godina...
kaze da za delove nije problem posto ih on ima i zna gde da ih nabavi... inace motor je jak ko konj :)))) i dize DC 10 ko perce :)))
mislim da se nisam zezno :)))
limunardo:
Pozz ljudi , ipak nisam uzeo onaj Chrysler 25hp, poco nesto prodavac da me munta, hteo jos para da mi uzme tako da sam odustao od kupovine.
E sad i dalje sam u potrazi za jeftinom pentom i to Neptun 23-ojkom posto sam cuo od jos par ljudi ta je to odlican motor za malu kintu.
power70 ti rece da imas neke brojeve od prodavaca Neptuna 23 , koliko oni ceni svoje motore i da li su i dalje te ponude aktuelne, mozes mi poslati tel na pp pa da nesto resavam
Hvala unapred i pozz iz NS-a :sajkaca:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju