Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
Ishrana na ladji
Zoran:
Zovu ga tako,a sta je da je ne znam.Znam da je ukusno i da nema kostiju.Za mene
dovoljno.
zorter:
--- Citat: deda 25, 10, 2009, 22:37:39 posle podne ---Spanija!Reka Ebro!Otice deda jednom tamo! :dance:
--- Kraj citata ---
Al prvo moras da se ugojis ko ovaj na slici, inace ne izvuce ti ove grdosije. :download:
broker975fx:
--- Citat: zoran 25, 10, 2009, 21:44:10 posle podne --- 1kg somovine (vijetnamska fileti).
Proprziti somovinu i dodati sve moguce povrce dostupno u tom trenutku.
Slagati kao na slikama.Zaliti sa 08l paradajz soka i 05l belog vina Peci na
220c 45 minuta.Ako se previse osusi dolivati iskljucivo vinom.
Prijatno
--- Kraj citata ---
Upravo sad ovo pravim, sve isto samo sam slucajno obrnuo redosled riba-krompir.
Šaljem utiske :drinks:
Zoran:
Znaci zena i ja da ne veceramo nego idemo na degustaciju.
ronac:
--- Citat: zoran 28, 10, 2009, 20:24:33 posle podne --- Znaci zena i ja da ne veceramo nego idemo na degustaciju.
--- Kraj citata ---
Zasto samo Vas dvoje? :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju