Nautika opšta... > Kulinarske čarolije

Ishrana na ladji

<< < (8/14) > >>

Zoran:
  Zovu ga tako,a sta je da je ne znam.Znam da je ukusno i da nema kostiju.Za mene
dovoljno.

zorter:

--- Citat: deda  25, 10, 2009, 22:37:39 posle podne ---Spanija!Reka Ebro!Otice deda jednom tamo! :dance:

--- Kraj citata ---

Al prvo moras da se ugojis ko ovaj na slici, inace ne izvuce ti ove grdosije. :download:

broker975fx:

--- Citat: zoran  25, 10, 2009, 21:44:10 posle podne ---   1kg somovine (vijetnamska fileti).
   Proprziti somovinu i dodati sve moguce povrce dostupno u tom trenutku.
 Slagati kao na slikama.Zaliti sa 08l paradajz soka i 05l belog vina Peci na
 220c 45 minuta.Ako se previse osusi dolivati iskljucivo vinom.
   Prijatno

--- Kraj citata ---

Upravo sad ovo pravim, sve isto samo sam slucajno obrnuo redosled riba-krompir.
Šaljem utiske :drinks:

Zoran:
   Znaci zena i ja da ne veceramo nego idemo na degustaciju.

ronac:

--- Citat: zoran  28, 10, 2009, 20:24:33 posle podne ---   Znaci zena i ja da ne veceramo nego idemo na degustaciju.

--- Kraj citata ---

Zasto samo Vas dvoje? :sorry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju