Iz drugog pokušaja lađa juče uspešno porinuta. Nadam se da su dečije bolesti preležane a rešili smo i problem curenja ulja na davaču za pritisak ulja. Od trenutka kada je na brzinu izvučen iz vode do danas kada je vraćen tamo odakle je krenuo proteklo je tačno i u dan 8 meseci. Trebalo je videti šta da se radi i kako da se radi, naći ko će to da uradi, izboriti se sa lošim vremenom i finasijama, sve rasturiti i onda ponovo sastaviti. Po Kapetanovoj preporuci upozano sam odličnog majstora Bokija iz Višnjice koji se sa ovim grobljem borio i izborio. Urađeno je gomila prepravki i popravki od sitnih do krupnih, puno znoja odricanja i nerviranja ali eto posle 8 meseci mislim da je ovo jedan drugi i mnogo bezbedniji brodić. Pored majstor Bokija puno pomoći sam dobio i od Gorana prevozioca, što korisnim savetima što konkretnim delima. Ostajem dužan slike koje ću zakačiti sutra kada ih izvučem sa telefona. Svima koji ste učestvovali u diskusiji i davali ideje puno hvala, značilo je i te kako :) i vidimo se ovih dana negde na vodi i hladnom pivu :drinks: :drinks: