E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sređivanje brodića Lotlorien

<< < (16/20) > >>

broker975fx:

--- Citat: Darkobp  10, 06, 2010, 00:26:20 pre podne ---Samo nezuri :nono:

Mislim da si mogao malo lepse i pedantnije uklopiti i isfugovati te letvice,bolje potrosi sat-dva-popodne vise pa da stvarno budu extra jer gledaces ih posle dugo dugo i godinama ce ti posle nesto bosti oci sto je moglo biti drugacije ili lepse obradjeno al ce onda biti kasno :sorry:

--- Kraj citata ---

Ma savakako si upravu ali znaš kako ja i nisam baš preterano vičan majstorijama tj tek počinjem time pomalo da se bavim a i malo popušta koncetracija :skull: Kako god rekoh da se sa letvicama  više neću cimati al hajd sad ću ga izgurati do kraja kad sam započeo. Posle ugrubog brušenja evo kako sada izgleda

LSI:
Ja bih rekao da ovo sada već izgleda sasvim dobro.

broker975fx:
Lađa juče spuštena u vodu međutim :suicide:
Na dva mesta u razmaku od 10cm na spoju stranice i patosa a ispod cevi koja ide selom dužinom korita počela da se sliva voda. Jako slabog inteziteta i gotovo ne primetno ali dovoljno da kada se sve obriše posle 15-20 sec se ponovo pojavi linijica. To mesto inače nije dirano tako da sa dosadašnjim radovima nema veze. Odlučili smo da tako prenoći dok se prikolica ne oslobodi i da ga danas ili sutra ponovo vadimo da vidimo šta je u pitanju. Da stvar bude luđa danas posle 24h provedenih u vodi na prvo mesto je potpuno suvo a na drugo je samo vlažno i ne vidi se više slivanje i kapanje vode. Sada mi kažu da je moguće da je to neka voda koja je bila u čamcu pa se sada nekako slila i iscurela ali mi je to totalno neverovatna priča ali isto tako mi nije jasno kako je sada prestala da curka. Kako god najverovatnije ide sutra ponovo napolje - žasu

deda:
Ostavi ga jos koji dan da malo nabrekne!Nece nigde pustati! :lol:

Salim se ,naravno!Moze svasta da bude u pitanju ali,proveri obavezno!

Pa za vikend u voznju! :drinks:

STG:
Jbg,taska zajebancija :sorry:
Puno zivaca i malo novog lima zelim...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju