E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Sređivanje brodića Lotlorien

<< < (14/20) > >>

broker975fx:
Stara elisa iz nekog razloga na sebi nije imala kajlu pa se osovina skoro slobodno okretala bez elise. Kod hoda unapred elisa se praktično nabijala na osovinu i koliko toliko se okretala a kada se ukopča u hod u nazad spada la je sa osovine i dozvoljavala joj da seokreće u prazno. To je razlog što nisam imao gotovo nikakavo kretanje krmom i spora ubrzavanja. To je takođe razlog zbog koga sam često ulazio u vodu i oslobaćao je travčica i grančica. Sada je vraćena elisa koja je nekad bila na njemu a kajla napravljena kod bravara. Sa normalnom elisom i rešenim problemom kajle morala bi biti osetna razlika, evo kako sada izgleda a našli smo i mesto za četiri magnezijumse anode sa bojlera :yahoo:

Kapetan:
kormilo nema sanse da ti proapdne... al ostatak broda ne znam :)
gde si nasao ove sipke?

broker975fx:
Imas ih na buvljaku kod likova koji prodaju stvari za bojlere. 300 rsd komad

Zoran:

Zastita od eelekrolize je potrebna i na koritu,mada se preporucuje i na osovini.

broker975fx:
Kuhinja postavljena - sobzirom da je pravljena kod kuće bez proba na lađi omašili smo dužinu za jedno 1 cm ali se to da rešiti :lol: Sada ide povezivanje instalacije za plin i vodu, ubacivanje fridža, postavljanje lajsni i slične zezalice.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju