E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Sređivanje brodića Lotlorien
broker975fx:
Pa misliš da je velika razlika za tu količinu lima, mislim možda i jeste ipak je to zadnja trećina, tu su dva motora, čorba, voda, akumulatori. Razmisliću svakako.
Trenutno razmišljam na temu kako da probam da dobijem taj metar koji mi fali i moram priznati padaju mi na pamet svakakve fiks ideje ali najverovatnije ću sa tom zadnjom platformom nešto da kombinujem ali otom potom. :drinks:
broker975fx:
--- Citat: Dule 24, 10, 2009, 06:06:02 pre podne ---Vlada je dobar zavarivač, ako se to tako kaže. Usput vari i prohrom, aluminijum...
--- Kraj citata ---
Znam, čuli smo se međutim čovek je narednih mesec dana zauzet i pošteno neće da uzima novi posao dok ne završi ugovoreni, videću ja bih isto voleo da on radi. Pogledaću malo ako ne napravim neki dogovor u narednih par dana čekaću Vladu.
BOKAC:
--- Citat: broker975fx 24, 10, 2009, 01:23:22 pre podne ---Pa misliš da je velika razlika za tu količinu lima, mislim možda i jeste ipak je to zadnja trećina, tu su dva motora, čorba, voda, akumulatori.
--- Kraj citata ---
Ma ja tu ne mislim nista, niti bi ti trebao da mislis. Sve ovo kazem pod pretpostavkom da je za taj brod postojao kakav takav plan. Prema tome, ako
je neko (konstruktor)odredio lim debljine 3 mm,ne treba stavljati nista drugo.
p.s Ako se to dobro zastiti,redovno vrsi revizija kriticnih mesta i 3 mm ce da potraje.
Kapetan:
--- Citat: BOKAC 24, 10, 2009, 09:54:00 pre podne ---Ma ja tu ne mislim nista, niti bi ti trebao da mislis. Sve ovo kazem pod pretpostavkom da je za taj brod postojao kakav takav plan. Prema tome, ako
je neko (konstruktor)odredio lim debljine 3 mm,ne treba stavljati nista drugo.
--- Kraj citata ---
vidi da stavljas 4mm na pramac pa ajde ojaco si brod zbog pristajanja ... al 4mm na krmu ? nista neces dobiti osim 50-100 kg bespotrebnog balasta, stavi 3mm i zastiti kako treba , gde ima hemije zastiti duplo i to je to ...
deda:
Majstore,ja bih izvadio stabilni motor i eto vise meta bez produzavanja i ostalog!! :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju