E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Sređivanje brodića Lotlorien
Zoran:
broker975fx
Covece,gde zuris.Za tebe je sezona zavrsena.Sada lagano rasmisljaj sta kako,pa kad
prodje nova godina laganica.Veruj mi da ce posle nove godine svi majstori biti slobodni.
Nema sanse da omanes sezonu.Pusti ih da se izduvaju do zime.
zoki novus:
majstori nikad nisu slobodni kad osete da ti se zuri :)
samardza:
nevadi stabilac samo ga pojacaj tvoj nazalost moze za 2ks razmisli o nekom 18-27ks :drinks:
broker975fx:
Posle dvonedeljne potere za majstorima angažovani višnjički majstori a radovi svečano počeli danas :drinks:
Ovih dana sam se bavio uglavnom demoliranjem enterijera i čišćenjem i odmašćivanjem. Uglavnom je sve rsčerupano kako bi se omogućio što bolj pristup koritu. Kuhinja koja mi je posebno išla na živce (iako lepa na oko pravljena od iverice koja se nakupila vlage) sam rasturio tako da ću preko zime imati vremena da smislim i napravim novu. Sve u svemu brdo posla ali šta je tu je :suicide:
Što se lima tiče situacija je bolja nego što sam očekivao i trula su samo mesta koja su bila u dodiru sa vodom u kabini. Najviše je propao deo ispod WC koji je konstrukciski bio napravljen katastrofalno da se ne može koritu prići. Taj deo nije 10 godina pomeran tako da je tu neverovatno groblje pa mi nije jasno kako nisam potonuo. Tu je bukvalno trebalo dodirnuti i probio bi se lim, neverovtno. Sad kada bih kupovao brod nikad ga ne bih kupio dok ovako nešto ne proverim. Prodavcu bih lično snosio troškove vađenja lađe ako je sve ok a ako nije onda ide novi dogovor. Jbg. to je neiskustvo sada bih bio pametniji.
Evo malo slika od danas
broker975fx:
Okruženje marine je neverovatno i prosto je neverovatno da će tu za desetak godina biti ultra fensi marina sa luksuznim stambenim kompleksom. To je jedno od retkih mesta u gradu koje se nije promenilo a ovako raspadnuto je bilo i kada sam bežao iz škole da bi se tu igrao sa klincima iz kraja.
Sve u svemu u komšiluku ima nekoliko vrlo zanimljivih plovila. Najluđa mi je ova jedrilica za koju kažu da je vlasnik dovezao pre jedno 6-7 godina iz CG i od tada se više nije pojavio. Prosto neverovatno da ovakakv brod truli negde u BGD a trebalo bi da jurca okeanima i morima. Nikako mi ne ide u glavu ni vlasnik da može ovako nešto da ostavi. Jedrilica ja na kamionskoj prikolici i tako zajedno stoje svo ovo vreme i čekaju vlasnika da ih se sete. To je zaista Enigma :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju