E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Yamaha - Evinrude

<< < (6/9) > >>

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  19, 10, 2009, 12:45:44 posle podne ---A ako mi finansije dozvole, onda ću napraviti deal sa Kapetanom, da taj lepi Evinrude ne rđa tamo u garaži! :taunt:

--- Kraj citata ---

i ti i jerri niste normalni i jednom i drugom sam rekao lokacije motora i da ih uzmete i niko od vas dvojice da ih pokupi ...

Kapetan:
najgore je sto moram da ih drzim na raznim lokacijama jer ako zena skapira da imam 4 motora ima da me skalpira...

Vlada 69:

--- Citat: Kapetan  19, 10, 2009, 13:26:13 posle podne ---najgore je sto moram da ih drzim na raznim lokacijama jer ako zena skapira da imam 4 motora ima da me skalpira...

--- Kraj citata ---

:yahoo: ne brini se ,sve su iste ! :diablo:

samardza:

--- Citat: Vlada 69  19, 10, 2009, 13:38:25 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  19, 10, 2009, 13:26:13 posle podne ---najgore je sto moram da ih drzim na raznim lokacijama jer ako zena skapira da imam 4 motora ima da me skalpira...

--- Kraj citata ---

:yahoo: ne brini se ,sve su iste ! :diablo:

--- Kraj citata ---
mislis ima i gorih :)

Vlada 69:
ne bas gorih,ali npr "isti calibar".Salim se naravno,nije bas tako.Nego mi bilo smesno da Kpetan ima stek penti od zene  :lol: .Sve me to podsetilo na to kako sam poceo davnih dana da pricam zeni o "neophodnosti" imati sto bolje plovilo. Znas,to ide etapno... :dance:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju