E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Yamaha - Evinrude
Kapetan:
--- Citat: SALE NB 19, 10, 2009, 12:45:44 posle podne ---A ako mi finansije dozvole, onda ću napraviti deal sa Kapetanom, da taj lepi Evinrude ne rđa tamo u garaži! :taunt:
--- Kraj citata ---
i ti i jerri niste normalni i jednom i drugom sam rekao lokacije motora i da ih uzmete i niko od vas dvojice da ih pokupi ...
Kapetan:
najgore je sto moram da ih drzim na raznim lokacijama jer ako zena skapira da imam 4 motora ima da me skalpira...
Vlada 69:
--- Citat: Kapetan 19, 10, 2009, 13:26:13 posle podne ---najgore je sto moram da ih drzim na raznim lokacijama jer ako zena skapira da imam 4 motora ima da me skalpira...
--- Kraj citata ---
:yahoo: ne brini se ,sve su iste ! :diablo:
samardza:
--- Citat: Vlada 69 19, 10, 2009, 13:38:25 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 19, 10, 2009, 13:26:13 posle podne ---najgore je sto moram da ih drzim na raznim lokacijama jer ako zena skapira da imam 4 motora ima da me skalpira...
--- Kraj citata ---
:yahoo: ne brini se ,sve su iste ! :diablo:
--- Kraj citata ---
mislis ima i gorih :)
Vlada 69:
ne bas gorih,ali npr "isti calibar".Salim se naravno,nije bas tako.Nego mi bilo smesno da Kpetan ima stek penti od zene :lol: .Sve me to podsetilo na to kako sam poceo davnih dana da pricam zeni o "neophodnosti" imati sto bolje plovilo. Znas,to ide etapno... :dance:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju