E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Yamaha - Evinrude
kemppi:
Svi su motori dobri,a posto covek kupuje polovan dvotaktni,mislim da je Yamaha u prednosti,jer svaki majstor hoce da ih popravlja,posto ima gde da kupi deo,dok za ove ostale mora da se ceka mesec,dva,a jednom sam cekao puna tri meseca,ili da kupim polovan deo sto i nije neko resenje.Polovan motor nece nikad da se pokvari zimi dok stoji u garazi,vec u sred sezone kada je najvise u upotrebi.Ja sam posle svih muka sa "jeftinijim"varijantama na kraju kupio Yamahu.
SALE NB:
--- Citat: kemppi 18, 10, 2009, 20:43:07 posle podne ---@ SALE NB
Da li prodajes Johnsona kada ga toliko hvalis? :lol:
Ja sam ga imao i ne bih ga nikom preporucio,pogledaj samo na oglasima koliko su jeftini.
--- Kraj citata ---
Johnsona, bar za sada, ne prodajem. Malo pogledaj koja su godišta ti Johnsoni i za koliko se prodaju.
Ne znam šta si ti imao, ali mene je moj Johnson odveo svuda gde sam hteo da odem i bezbedno me vratio kući.
Pritom sam mu priuštio par baš teških testova.
Npr. Vratili smo se sa Đerdapa iz cuga, stajući samo za predah i dopunu goriva. Znači skoro 9 sati plovidbe, praktično non-stop na punom gasu (opterećen čamac+plovidba uzvodno)
Evo kladim se da bi većina Yamaha (1982) vrisnulo na pola puta ili bilo za bacanje odmah nakon toga!
Pozivam sve Yamahaše da mi izađu na crtu, neka biraju vreme i mesto. discipline snaga, brzina i izdržljivost!
Onaj koji pobedi mog Johnnya ima ručak, ako ne pobedi plaća ručak. S obzirom da ima dosta yamahaša, računam da će barem pola forumaša imati besplatan ručak dok vam svima uzmem meru! :taunt: :taunt: :taunt:
SALE NB:
--- Citat: kemppi 18, 10, 2009, 22:59:38 posle podne ---Svi su motori dobri,a posto covek kupuje polovan dvotaktni,mislim da je Yamaha u prednosti,jer svaki majstor hoce da ih popravlja,posto ima gde da kupi deo,dok za ove ostale mora da se ceka mesec,dva,a jednom sam cekao puna tri meseca,ili da kupim polovan deo sto i nije neko resenje.Polovan motor nece nikad da se pokvari zimi dok stoji u garazi,vec u sred sezone kada je najvise u upotrebi.Ja sam posle svih muka sa "jeftinijim"varijantama na kraju kupio Yamahu.
--- Kraj citata ---
Zato je Evinrude/Johnson najbolji izbor- bez obzira na veću potrošnju.
Ti motori jednostavno ne znaju da se pokvare! Zato niko i ne pravi lager delova za njih, pošto ne može da ih proda! A za yamahu i ostale, svako malo pa trči u servis! To nije motor!
zoki novus:
sta reci a ne zaplakati
SALE NB:
--- Citat: zoki novus 19, 10, 2009, 09:10:29 pre podne ---sta reci a ne zaplakati
--- Kraj citata ---
E, svi lupate i udarate k'o Maksim po diviziji, a ja nešto filozofiram i elaboriram! Ma dosta bre više! :diablo:
Navedite mi konkretno i objektivno elemente u kojima je 2t Yamaha bolja od jednako starog 2t Evinrudea.
Videćete i sami - biće to veoma, veoma kratka lista!
Plačite, ako vam se plače! :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju