Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***

Delta ako ima zainteresovanih

<< < (17/29) > >>

Kapetan:
ma ljudi pomoc nece izostati ali svako mora imati sv sto mu treba a kamoli na pola puta da trazi od nekoga 30 litara goriva...

sve se da isplanirati i predvideti ... ok moz se desi iscuri gorivo dace mu neko 30 40 50 litara da stigne do prvog mesta.. ali da se desi da neko pogresna preracuna potrosnju pa posle da pozajmljuje e to je sramota....

moje misljenje je da idemo u dva-dana skoka do vodenice ... posle se razbezimo od golubca do tekije pa ko voli da plovi plovi ko voli da peca peca... to je  inace najlepsi deo dunava tako da se tu treba i zadrzavati ...

a svi smo tu na 40 km i mozemo da reagujemo ... ili odaberemo bazu recimo vodenicu ili donji milanovac i odatle skokovi  i izleti ...

znaci put svi zajedno , povratak u grupicama a ostanak kako se kome svidja...

SALE NB:
Taj rad! :good: Da prvo lepo utvrdimo gradivo od prošle godine! :taunt: :drinks:

Kapetan:
e da ko nema kabinu ima par predivnih apartmana u poreckoj reci a nisu skupi ... a na hajduckoj vodenici i u tekiji moze da se postavi sator

Barba:

--- Citat: SALE NB  10, 01, 2010, 21:53:08 posle podne ---Ili, npr. desi ti se peh i zvekne ti motor na regati, rezervni nemaš. Zar stvarno očekuješ da će neko žrtvovati svoje letovanje da tebe odvuče kući? Svako će te odvući do prve sigurne luke, a dalje se snalazi sam.
Meni barem ne bi palo na pamet da to uopšte tražim i očekujem od bilo koga!

--- Kraj citata ---

Znaci ako se nekome desi da mu rikne motor, ekipa ga odslepa do prve bugarske selendre i ko ga j...

Ja tako ne vidim regatu i vukao bi taj camac do BGD, pa koliko god da traje.   

Kapetan:

--- Citat: Dule  11, 01, 2010, 01:13:00 pre podne --- Mada je možda bolje da to bude Tekija. Zbog plaže, snabdevanja... Uostalom, ima vremena. Dogovorićemo sve.

--- Kraj citata ---

dule jeste Tekija prihvatljivija i ima sve sto nam treba ... ali.... budjenje izmedju Trajana i Decabulusa... nocno muvanje soma, ispijanje kafe sa pticicama, cist vadzuh, nedostatak buke i zamora.... a Tekija nam je odatle 15 - 20 min camcem

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju