Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***
Delta ako ima zainteresovanih
Kapetan:
--- Citat: mossi 22, 10, 2009, 19:05:31 posle podne ---Nadam se da ovo neće biti cenzurisano ili brisano, ako bude možete me slobodno banovati.
Meni to onda više ne treba, hvala na gostoprimstvu.
:drinks:
--- Kraj citata ---
a bre mossi ja ne znam na kom si forumu to naucio ali toga ovde nema :) ima kad se svi ucesnici sloze ko pre neki dan jer je tema dosla do usijanja , a i svako je otisao na svoju stranu i to je gotova stvar...
ni ja ne volim da mi se kaze posle... trebao si to odmah da kazes veruj mi nasli bi resenje u roku od 2 minuta ... ja mislim da nije bilo mesta gde nismo imali logisticku podrsku sa kopna (bela stena, gaj, gradiste, golubac, milanovac ...) znaci svugde smo imali coveka na kopnu za nedaj boze...
oragnizatora nije bilo , ne u pravom smislu te reci ... bilo je ljudi koji su prosli tu relaciju i ljude koji je nisu prosli ... textova o mestima gde se prolazi je pun forum od toga da postoji ogromna zmijurina koja zivi na 90metara dubine pa do putopisa sa slikama koje se ljudi ostavljali sa tih lokacija... ja sam najavio kasnjenje znas i sam da nisam poneo rezervni motor jer nije stigao i video si kako sam vezao komande da bih stigao regatu... dule je rekao sta je bilo po sredi... moj savet je bio da nastavite da vas mi stizemo ili da nas sacekate pa da drugog dana nastavimo zajedno ...
druga stvar jedan dan gore dole ne znaci nista , a vi ste se vratili pre nego sto sam ja dosao do djedrapa sto je bio jedan dan zaostatka u odnosu na predvidjeni plan ...
mozda je ovo za lokacije sto si napisao vezano za Deltu, ja moram priznati istrazujem celu tu pricu ali vecim delom oko delte i crnog mora gledam karte skupljam neke lokacije , gledam morske struje i slicno... posto nema nekog veceg interesovanja nisam nesto preterano pisao o tome da ne bih smarao ljude i zadnjih mesec dana prijavilo se dvoje ljudi za ovu relaciju preko PP-a jer nisu sigurni da bi isli pa da ne ispadne da su rekli porekli ....
sponzora ima to nije problem, u zadnja dva dana smo dobili pozitivne odgovore od nekih sponzora (ima u temi GG) ...
druga stvar regata bi se ako krene u vecem obimu kreatala brzinom koju je Zoki gore opisao ... znaci za 10 dana do cernih voda koje su mislim na 300 ili 400 km .. prosecna brzina bi bila brzina najsporijeg plovila...
nisam stavio ni mesta ni stajanja niti bilo sta slicno... iz prostog razloga sto ne znam da li ce se ici ili ne, ujedno ne vidim sebe kao organizatora vec nekoga ko planira da krene a oranizacija pada na sve ucesnike... nisam "vodja" i ne zelim da budem... ko god da krene to ce biti njegov licni i timski poduhvat, znaci nece se desiti da mi nismo ni stigli na djerdap a vi vec kuci ... svi zajedno krecu svi se zajedno vracaju... svi pomazamo jedni drugima ili kako dule kaze pomoc nece odustati ali svako je duzan da se pobrine da ucini sve da mu pomoc ne zatreba (dovoljno goriva, rezervnih delova, i sl)
trajanje oko 30 - 35 dana
Kapetan:
--- Citat: mossi 22, 10, 2009, 21:03:49 posle podne ---
Kapetane, sorry. Nije bilo namerno. :drinks:
--- Kraj citata ---
pisem pamtim vratim :)
ma skapirao sam bre :)
mossi:
--- Citat ---ni ja ne volim da mi se kaze posle... trebao si to odmah da kazes veruj mi nasli bi resenje u roku od 2 minuta ... ja mislim da nije bilo mesta gde nismo imali logisticku podrsku sa kopna (bela stena, gaj, gradiste, golubac, milanovac ...) znaci svugde smo imali coveka na kopnu za nedaj boze...
--- Kraj citata ---
Nisam ja imao nikoga, nisam znao gde su mi mesta za sidrenje, noćenje, gde su nabavka - dopuna hrane i goriva?! Sve smo to morali da improvizujemo na terenu. Bili smo samo i sebi prepušteni. U Povratku u Golupcu, šta sam trebao da kažem, bio sam srećan što sam vas sreo, eto. Forum je mesto za divan, a terasa za kafenisanje. Čovek nas ugostio kraljevski.
Ja volim Dunav i pecanje, regatu vidim kao druženje i uživanje u vodi i obali.
Nosili smo kotlić, alevu papriku - da kuvamo ribu i da se družimo, a putovali sami.. :sorry:
Ja sam zainteresovan, ali nisam siguran da ću moći sa vama do kraja, jedan deo sigurno.
Ne verujem da ću uspeti da spojim 30-40 dana.
Sve teme ne čitam, ne pratim sve i svašta.
Imao sam prilike da me banuju zbog sujete Admina, tako da sam i to doživeo na svojoj koži, a posle i drugi niz neprijatnosti na vodi ..
Suštinu ste shvatili, nisam osoba koju treba vući, koja je teret, nisam smotan, ali volim kad mi je život koliko-toliko uređen, a regata barem da ima detaljan plan puta i barem 5 čamaca.
Kapetan:
--- Citat: mossi 22, 10, 2009, 22:19:02 posle podne ---Ja volim Dunav i pecanje, regatu vidim kao druženje i uživanje u vodi i obali.
Nosili smo kotlić, alevu papriku - da kuvamo ribu i da se družimo, a putovali sami.. :sorry:
--- Kraj citata ---
ebaga pa sto ne sedoste da pricamo.. mi kad smo stigli sutradan vi vec otisli .. a milina bi bilo ... svaki pristan smo znali i svako mesto gde smo bacali sidro , sto bre ne pitaste ...
--- Citat: mossi 22, 10, 2009, 22:19:02 posle podne ---Ja sam zainteresovan, ali nisam siguran da ću moći sa vama do kraja, jedan deo sigurno.
Ne verujem da ću uspeti da spojim 30-40 dana
--- Kraj citata ---
ne znam koliko ti treba do beograda i nazad , ali ovo sto je zoki napisao to je ok neki tempo ... stim da od cernih voda ima jos 2 dana do delte (u sumrak se stize:) ) delta recimo 4 dana i onda povratak ...
znaci 12 dana spust, 4 dana delta, 18 dana povratak ... oko 34 dana plus minus koji dan... mozda je za vas bolje da krenete posle nas sjurite se dole za 3-4 dana (idete vi brzo ako se ne varam :) ) i posle sa nama ulazite u Deltu provedete vreme dole i onda nazad ... u tom slucaju ste ispod 30 dana... a i ako hitno morate nazad jedan sedne na autobus i u beogradu je za jedan dan dok drugi vraca ladju ...
--- Citat: mossi 22, 10, 2009, 22:19:02 posle podne ---Imao sam prilike da me banuju zbog sujete Admina, tako da sam i to doživeo na svojoj koži, a posle i drugi niz neprijatnosti na vodi ..
--- Kraj citata ---
to su idiotizmi ... pusti budale znas nas dovoljno dugo, ja dok dodjem sa Cheom do tebe prodje me volja :lol: :lol: :lol: :lol: :friends:
--- Citat: mossi 22, 10, 2009, 22:19:02 posle podne ---Suštinu ste shvatili, nisam osoba koju treba vući, koja je teret, nisam smotan, ali volim kad mi je život koliko-toliko uređen, a regata barem da ima detaljan plan puta i barem 5 čamaca.
--- Kraj citata ---
plan pristajanja :) sve ostalo je nizvodno i uzvodno :) ako planiras ukljuci se ti si onda vec 4ti potencijalni ...
Zoran:
Ako krenete na deltu,ponovo vam ponavljam,dug je put a mali prostor na ladji.
Ako se ide sa vise camaca,morate da se grupisete po brzini camaca,jer posle dva
tri dana cekjanja jednih na druge,dolazi do nervoze i svadje.
Kad se podelite u grupe,brzi su logostika za sporije,a odredite zajednicka mesta
susreta,i alternativna mesta.Tako da ako neko hoce da preskoci neko mesto nastavlja
dalje.Jedino na granici nastupite kao kompaktna grupa.Bice lakse.
Na delti festa.Svako u svoj rukavac.
Nemojte da smetnete sa uma da danima morate da plovite puno sati bez prestanka.
Ko hoce da pravi ladju moze u bugarskoj da kupi jeftino epoksidnu smolu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju