Nautika opšta... > *** Od Bezdana do Delte ***

Delta ako ima zainteresovanih

<< < (8/29) > >>

Bucho:
Ako mogu da iznesem svoje misljenje, mada je za mene  neizvodljivo sve duze od petnaestak dana. Prvo, takva regata gde bi se vezali za neki slep po meni nije regata. Bolje je da se iznajmi turisticki brod i svi uzivaju. Normalno da treba da postoji i tegljac za nuzdu ( kvar, premor, itd.) ali uzivanje je samostalna plovidba svojim plovilom i delimicna samostalnost a druzenje na odmoristu ili se vezemo zbog druzenja u plovidbi. Na kraju svi volimo da plovimo i budemo "kapetani" a ne da se "vozimo" po vodi. Nebih da miniram ideju, ali mislim da ce malo ljudi moci da se ukljuci u takvo putesestvije od mesec dana. U svakom slucaju srecno svima koji idu. Nadam se da ce biti i nekih kracih regata za nas koji nemaju toliki odmor.

Kapetan:
bucho niko te ne vidi kako miner ne brini... :)

samohodka sluzi samo za povratak .. nizvodno se ide svojom ladjom ...

zasto za povratak, na primer meni je problem povrtaka jer mi ladja ide 6km na sat uzvodno ... sto ce reci da ja ako vozim 10 sati dnevno mogu da se vratim za 20 dana ... bez obzira da li volim plovidbu ovo je poslovno skoro nedopustivo, a da ne pominjem familiju i slicno, a fizicki napor je ogroman u tom slucaju  :(

sto se tice kracih regata koliko vidim DTD je jedna od regata srednje duzine , onda Regata Djerdap 2, a bice i manjih regata samo dajte predloge :)

stvlada:
Skoro svima nama je zelja da doplovimo do delte Dunava i uzivamo u njenim carima,sebi sam to zacrtao kao cilj kad sam procitao Carlijevu pricu pre oko godinu dana.E sad sto kazu Dule,Misa i ostali za to treba najmanje mesec dva dana,zbog posla i porodice nema sanse da toliko odsustvujem i ove godine sam propustio regatu zbog dece(nije imao ko da pomogne zeni oko njih) i strasno mi je bilo krivo sto nisam isao a i obecao sam jagnje  :sorry: tako da deltu mogu sebi da obecam za nekih petnaestak godina kad budem mogao radionicu da ostavim nekom u koga imam poverenja a to su deca.Za plovilo se iskreno nadam da bi trebao da resim naredne godine,pa ako opet bude bila regata do Djerdapa ia ko budem u mogucnosti vrlo rado cu ucestvovati i ispuniti ranije data obecanja  :party:

Kapetan:
nema kuvanja na tankeru jurim sada 25 konja Yamahu spremam se (racunam 10km na sat uzvodno sa njom) :) 15 konja u rezervi.. nova struja se sprema .. agregat takodje... imam spisak :) posto ima dva toka na dva mesta u povratku jedan tok u dolasku drugi tok :)

Kapetan:

--- Citat: Dule  12, 10, 2009, 23:00:31 posle podne ---Bas tako, dva toka. Kao dva Dunava. Zato i treba minum 2 meseca, i to da se

--- Kraj citata ---

jeap definitivno ti ubija poruku ...do tebe je poslao sam tina ПП како то да решиш.. ево мени раде yu слова шђћжćžšđ

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju