E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

RASVETA NA BRODU-SOJENICI-SPLAVU

<< < (10/17) > >>

espresso:
@ Aka

Hvala. Po ceni i gabaritu mi manji agregat od 1kw vise odgovara (ako ima neki provereni prodavac, dajte kontakt). Provericu snagu grejaca u bojleru. Sto se sporeta tice on je kombinovani, struja 220V i jos nesto sto se sipa u nekakvu posudu sa "vatom" (proizvodjac to zove alkohol???). To nisam probao. Dobio sam savet da sipam spiritus. Strah me je da ce dosta da smrdi u kabini.

marke:
Ljudi to je sve lepo ali ja na camcu nemam bojlere mikrotalasne peci i ostalo imam plinski reso na bocicu koji dobro radi i rasvetu i nikad cak ni zimi se ne kacim na 220 za punjenje - znaci bocica (kao sprej) za boju i pun rezervoar i krecem na vodu. Jedino mi fali frizider ali kad naletim na neki mali i jeftin bice i to zasada rucni radi posao. Dva akumulatora od 75Ah jedan radi sve a drugi je tu ako zatreba (dosad nije) sa prebacivacem i to je to. Ne volim da ostaju ukljuceni kablovi kad nisam tu kakav god da je punjac.

Naravno nemam nista protiv te varijante samo zasad nemam potrebe za tim.

namcor:
ja imam- austriska  firma rade se u kini četvortaktni vadušni motor električni start 2kw max 2.2kw radi odlično,ineče imam od te iste firme još par alata kosačica za travu motornu, motor.trimera sve rade bez greške dosta kvalitetno urađeni inače agregat je bio pre skoka evra oko 25000,00 dinara sad jenešto skuplji imaju još jedan model dvotaktni 0.7kw max0.8kw onje negde 10500,00  ako te još nešto intersuje pitaj

namcor:
marka je vilager ,ja ih prodajem u prodavnici,  iza mene sam uzeo jedan koji ja koristim ,motor je čevorotaktni vadušni benzinski snage  snaga motora  5.5ks težak je 43kg rezvoar je 15l  neprikadan rad 9h snaga  start elktrični anaser i ručni,kanap  agregata je monofazni snagaje2.2kw imaju  garanciju 1 god i sve ateste cena je trenutno oko 28000,00din juče sam isporučio jedan , trenutno nemaju jači model u ponudi inače ja prodajem njihov razni alat   2 god.kvalitet jeodličan reklamacije su zanemarljive pokušaću da ubacim sliku

Pera GARMIN:
LED za ladju iz IKEA-e (ili IKEEE, IKEAAae... uf)

http://www.panbo.com/archives/2009/01/led_cabin_lighting_from_ikea.html

Inače moj PANBO je moj omiljeni blog

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju