Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Uvoz polovnih motora
sLLayer:
--- Citat: Kapetan 16, 10, 2009, 16:26:31 posle podne ---ako je 2T recimo 1990 godiste to je to ....
LSI ako ima nesto tipa Yamaha 25 4T i ja sam ziantersovan , sacekam te na granici sa mojom plovidbenom :) pa udjemo sa dve plovidbene, dva pasosa i dva motora..
@barba
u pravu je LSI za to, ja sam hteo da uvezem iz Bosne par motora ali sam naisao na isti odgovor, i ono sto je bitno jeste da na plovidbenu mozes da uvezes jedan motor u dve godine (tako nesto)
--- Kraj citata ---
kakve si htio motore iz Bosne? pa zar nisu u Srbiji jeftiniji bar 2 puta :aggressive:, gdje si nasao te motore predlozi meni da kupim ja za preprodaju :yahoo:
Outboard Master:
to nemogu da verujem, pa nije zabranjeno i ako hoces da prodas trecem licu. za auta vazi euro 3 ili tako nesto pa ti prodaj posle kome hoces ako hoces. ja sam uvezao johnsona 6 ks , prijavio na granici, oni dali neki papir i da se javim spediciji (SM) i tamo platio 85 eura i to je to. kakav camac sad od jednom??
Kapetan:
--- Citat: sLLayer 01, 12, 2009, 20:21:04 posle podne --- kakve si htio motore iz Bosne? pa zar nisu u Srbiji jeftiniji bar 2 puta :aggressive:, gdje si nasao te motore predlozi meni da kupim ja za preprodaju :yahoo:
--- Kraj citata ---
dosta nas kupuje motore kod Marinka u Bjeljini , jeftiniji je dosta od Beograda....
@Outboard evo i lsi pokusao i totalno druga prica...
sLLayer:
--- Citat: Kapetan 01, 12, 2009, 21:28:44 posle podne ---
--- Citat: sLLayer 01, 12, 2009, 20:21:04 posle podne --- kakve si htio motore iz Bosne? pa zar nisu u Srbiji jeftiniji bar 2 puta :aggressive:, gdje si nasao te motore predlozi meni da kupim ja za preprodaju :yahoo:
--- Kraj citata ---
dosta nas kupuje motore kod Marinka u Bjeljini , jeftiniji je dosta od Beograda....
--- Kraj citata ---
imal neki sajt gdje oglasava te motore ili samo onako ko ga zna :preved:
Outboard Master:
--- Citat: Kapetan 01, 12, 2009, 21:28:44 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
kap ja nisam hteo da ga carinim ali me nisu pustili da udjem u drzavu sa njime ili da se vratim rekose, ja ajd da ga carinim kad vec moram i eto tako to ispade
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju