E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

WC NA BRODU

<< < (24/26) > >>

zankiki:

--- Citat: broker975fx  07, 11, 2013, 13:17:09 posle podne ---Odgovor na 7 pitanje ti je  da  ako uzmeš pestostat pumpu, koje obično imaju kapacitet od oko 12l/min ti ne trebaju nikakvi prekidači i slične stvari vec stavljas najobičnije kućne slavine, jedna pumpa može da napaja više potrošača uključujući i vodokotlić, pumpa nabije pritisak i održava ga u sistemu, kad otvoriš slavinu čim pritisak padne pumpa se uključuje i ako je postavljen expanzicioni sud nema nikakve oscilacije u pritisku. Jedino sto ti je potrebno dve takve pumpe, jedna za rečnu jedna za čistu vodu, u kuhinji onda imaš staviš dve slavine jednu za jednu drugu za drugu vodu.

--- Kraj citata ---

Ili jednu slavinu sa onim toplo - hladno, na plavo pušta čistu vodu, a na crveno vodu iz reke...

broker975fx:
Dobra ideja mada jednom kada se otvori i za bojler tesko ce naci istu slavinu da bude kompletu. Glavna je fora kako ustedeti na dve pumpe i postaviti samo jednu a onda sa nekim sistemom ventila birati odakle da vuče vodu.

slovenac15963:
drugovi nautičari ako vam nije teško montaža vc-ja na splavu unapred žahvalan.  hi

broker975fx:

--- Citat: slovenac15963  08, 11, 2013, 12:54:34 posle podne ---drugovi nautičari ako vam nije teško montaža vc-ja na splavu unapred žahvalan.  hi

--- Kraj citata ---

Pa majkumu đe je tu bre problem jh
Ogradis mesto gde će biti klonja, recimo 60*60, napraviš vrata,postaviš WC šolju sa izvodom na dole i to je to ako hoćeš ekskluzivniji model da se nevidi šta iz nje ispada izvod povežeš sa jednom cevkom fi 100 koja je uronjena u vodu. Ispiranje za jeftiniji model koficom a za lusuzni vodokotlić ko gajbi, punjenje rešiš najbolje prstostat pumpom, kojom snadbevaš i druge potrošače.

poljo:

--- Citat: slovenac15963  08, 11, 2013, 12:54:34 posle podne ---drugovi nautičari ako vam nije teško montaža vc-ja na splavu unapred žahvalan.  hi

--- Kraj citata ---

Druze ja bi rado i nije mi tesko ali nikako da postignem fizicki

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju