Autor Tema: Prodajem Jedrilicu  (Pročitano 1123 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže GajaG

• Brodski mali
  • *
  • www.mojaladja.com
    • Habibi
  • Brod tip: PUMA 23
  • Marina: SCLU
  • Veličina: 7
Prodajem Jedrilicu
« poslato: 30, 09, 2024, 21:46:20 posle podne »
Pozdrav drustvo. Kao sto i naslov kaze, prodao bih moju jedrilicu. Radi se o jedrilici Puma 23, spanskog proizvodjaca Inerga. Duzina 7m, sirina 2,3m, gaz 1,17m, tezina oko 1800 kg.

Razlog prodaje je sto je jedrilica teza nego sto je navedeno u prospektima i kao takva mi ne odgovara za ovu prikolicu. Drugi razlog je sto bi trebalo jos malo sredjivanja na njoj, a to ovdje iziskuje dosta troskova zbog skupih zakupa garaza gdje bi se to moglo preko zime uraditi. I opet strah da to sve necu stici odraditi do nove sezone.

Uglavnom jedrilica je skroz funkcionalna i ja sam ove godine stekao prva iskustva u jedrenju na njoj. Od jedara ima glavno jedro, rol djenova i fok. Bokobrana i vise nego dovoljno, sidro, merdevine za kupanje. Motor ne posjeduje ali ima nosac motora.

E sad jedrilica se nalazi u Njemackoj u Manhajmu i potencijalni kupac bi morao da organizuje prevoz. Znaci autoprikolica mora biti  najmanje 2500 kg ukupne dozvoljene mase. Ja sa moje strane mogu organizovati kran za utovar.

Cijena za ovo sve gore navedeno je 2000€, znam da je tesko da ce se naci kupac al eto neka se vidi da se moze za malo para doci do broda.

Na kraju par slika.

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk