Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Plovidba do Madjarske
Losmi:
Koliko je tacna ona prica da je potrebno imati crni tank(ukoliko postoji wc) ako se plovi kroz EU?
zankiki:
Ja ću onda da odložim za sledeći vikend, ne volim gužvu ha ha ha
Šalim se, ali stvarno odlažem, supruga je nešto bolesna, a i vreme je ružno u najavi, pa pomeramo za nedelju dana....
George:
--- Citat: Losmi 18, 08, 2022, 10:39:45 pre podne ---Koliko je tacna ona prica da je potrebno imati crni tank(ukoliko postoji wc) ako se plovi kroz EU?
--- Kraj citata ---
Neverujem da to pije vodu, barem ne u Mađarskoj. Poznanik skoro svake godine prelazi, pa mu to još do sada niko nije tražio, a ima odvodni wc-direkt u reku.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Dzonz:
Probaću da nađem jednu reportažu o tome koju sam gledao na YT, gde su naveli da prilikom ulaska u neke od zemalja EU, oni ti zatvore ventil ili otvor za ispust klozeta nekom trakom kako nebi bio u stanju da koristiš klozet, i koju nije moguće vratiti ako se skine. Ta traka je navedena u papirima koji se dobiju za prolaz kroz zemlju i prilikom pregleda camca ako vas zaustavi policija na vodi ili granici prilikom izlaska jedna od stvari koje gledaju je da li je traka intaktna ili ne.
Losmi:
Da, da, hvala. Logicno mi je da su Madjari slicni nama po tom pitanju ali vec Nemci, Austrijanci ili Holandjani su verovatno druga prica.
Crni tank mi stoji na listi prepravki ako uspem nekada da se organizujem za ozbiljniju plovidbu uzvodno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju