Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Plovidba do Madjarske
George:
--- Citat: zankiki 16, 08, 2022, 15:04:09 posle podne ---Mislim da poznajem jednog nautičara u Senti kome bih to mogao ostaviti... sajkaca sajkaca sajkaca
--- Kraj citata ---
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Dzonz:
Pitanje i za @zile-nbg i @zankiki, kuda ste planirali da plovite do granice pustite neku maršutu da vidimo? Dunavom do DTD pa onda kanalima kao na regati do Bezdana ili dunavom pored Bačke Palanke? Ako je pored Palanke kakva je procedura sa prolaskom kroz Hrvatski plovni put, da li nešto oni traže na uvid itd...?
Ja sam pre mesec dana išao iz BG-a do Bačke Palanke sa ženom i detetom, ali nisam išao uzvodno dalje od bagera jer su me naplašili sa svim i svačim za Hrvatsku rečnu policiju. Dodatno @zile-nbg organizuj se za gorivo unapred, tj. ponesi dovoljno kanti za gorivo i neka kolica za pijacu kojima možeš da tegliš te kante sa gorivom jer pumpe usput uopšte nisu blizu vode JFAOITHAJFA (ovo je iz ličnog iskustva)
zankiki:
Plovio sam od Bezdana do Novog Sada mnogo puta, hrvatsku rečnu policiju sam video sam u prolazu, nikada mi se nisu ni približili... Mislim da su te bezveze preplašili. Koliko znam, ni druge kolege nemaju nikakvih problema.
Kanalima u ovo doba godine nikako ne bih plovio, iz više razloga... Ako preskočimo travu, voda je verovatno pretopla da bi se rashladio.
Ja idem za Segedin Tisom, tako da to nije ono na šta si ti mislio.
Terca:
--- Citat: zankiki 17, 08, 2022, 13:43:19 posle podne ---
Ja idem za Segedin Tisom...
--- Kraj citata ---
BTW, ima još kandidata iz NS koji za vikend isplovljavaju k Segedinu Tisom, možebiti da ćete imati koloniju.
George:
--- Citat: Terca 17, 08, 2022, 14:38:06 posle podne ---
--- Citat: zankiki 17, 08, 2022, 13:43:19 posle podne ---
Ja idem za Segedin Tisom...
--- Kraj citata ---
BTW, ima još kandidata iz NS koji za vikend isplovljavaju k Segedinu Tisom, možebiti da ćete imati koloniju.
--- Kraj citata ---
Molio bih koloniju da se na vreme najavi da znam koji kotlić da pripremim...
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju