E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Plasticni gliser 3,5m restauracija

<< < (20/26) > >>

DuleN:
Mislim da nema potrebe busiti dodatne rupe, ad vec imas rupu od komandi, gde sasvim bez problema moze da se provuce i crevo za rezervar.

vaca:
Neće smetati veća amperaža. Samo ćeš imati više struje u rezervi (kada motor ne radi).
Punjenje zavisi od toga koliki napon daje motor (između 13,8 i 14,8 V je nominalno) i koliko dugo radi.
Akumulatoru ne smeta to da li je pun ili poluprazan.

Ja sam sajle, kabl za struju i crevo za gorivo provukao kroz istu rupu, stavio manžetnu i nema problema i vizuelno deluje sasvim ok (bar meni) :-)

zeljko_srb:
Vazi Vaca. Tako cu i uraditi.
Procitao user manual, kaze da kavitaciona mora biti od 3-5cm ispod dna camca. Tako da sam ga iseko. Sutra jos malo dopravim i bice po ps-u.
Pitanje. Da li vi pentu drzite samo na ona dva srafa gde se lokot stavlja ili i na dodatna 2 koja treba sa se probuse kroz zrcalo. Ima na skici dole. 

zeljko_srb:
Da li znate nekog elektricara iz ns ili blize okoline, treba da spoji zice iz komande na motor sto idu. Ne bih sam da eksperimentisem i spalim cdi na primer...

zeljko_srb:
Ipak sam iseko zrcalo na meru po uputstvu iz tohatsua, novu rupu napravio za sajlu, i s druge strane proseko za pun hod teleflexa, napravio dasku pod uglom da motor stoji u vaser vagi, dok je i camac u vaser vagi. Presao sve poliesterom i fiber gitom. Ovih dana cu prefarbati i to je to.
Ostaje da spojim zice na komandi. Stavicu mu satice na instrument tablu barometar, termometar, sat. I punjac za telefon. Mislio sam jos mozda da zatvorim prostor ispod zadnjeg sedista, tu ce biti  akumulator i rezervoar, em zbog estetike, em zbog kradje eventualne.

Imam pitanje, da li treba da izbusim 2 rupe za 2 srafa sto idu kroz pentu i zrcalo.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju