E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Plasticni gliser 3,5m restauracija

<< < (19/26) > >>

zeljko_srb:
Komande montirane, deluje da sve radi glatko. Volan montiran sajla se ceka duza, jer je ova sto imam kratka.
Prvo pitanje, kako ove zice povezati, dal odgore da raskopcam i ovih 5 zica spojim sa tih 5 po bojama sto idu iz motora?
Drugi problem, udarace sipka kad zakrecem volan nadesno. Moracu da isecem rupu novu.

zeljko_srb:
Da li neko zna kako se povezuje punjac za telefon na pentu? Da li na plus i minus sa akumulatora ili na neke izvode sa motora treba?

https://www.amazon.com/Cigarette-Lighter-Splitter-Charger-Waterproof/dp/B07RHY97ZZ

zeljko_srb:
Morace malo poliestera da se sredi ta rupa i mozda jos za crevo goriva dodam okruglu rupu s kederom, pored.

vaca:

--- Citat: zeljko_srb  08, 01, 2023, 11:21:26 pre podne ---Da li neko zna kako se povezuje punjac za telefon na pentu? Da li na plus i minus sa akumulatora ili na neke izvode sa motora treba?
--- Kraj citata ---

Koliko se ja razumem, uvek ide sa akumulatora
Nema razloga da se posebno odvaja
A dodatno, akumulator ti ovde dođe i kao garancija ravnomerne struje i napona

zeljko_srb:
Vaca. Okej, tako cu i uraditi.
Po netu koliko sam skontao original akumulator za ovu pentu treba sa je 28 ampera. I to je neki mali kao za motocikle. Da li ce mu smetati ako stavim automobilski od 45 ampera? Ne znam koliko realno moze da ga napuni dok radi motor, da ne bude uvek na polu prazan.

Drugo pitanje. Kakva he praksta  gde se crevo goriva provlaci inace sa strane gde je prikljucak za gorivo (zuti krug da izbusim) ili gde idu sve sajle (crvena strelica sa suprotne strane)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju