E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Plasticni gliser 3,5m restauracija

<< < (3/26) > >>

zeljko_srb:
Jasno. Onda skidam. Najvose sam to pitao da znam da li da ostavim ako vredi, ako je budz skidam. Jer ocu da zakrpim sve rupice i lepo ofarbam camac. Posle ne bih da prepravljam kad ga sredim.

Prednja 2 sedista sam mislio da fiksiram nosace i ova 2 montiram odozgo. Ima u beloj boji da se kupi. Camac ide u sivo skroz, spolja i iznutra.

Nazad bih neku policu koja bi isla na sraf, da mogu lako da skinem ako ne funkcionise upravljanje na rucicu. Koju visinu za sedenje da postavim, zbog nosaca mozgam.

Boja siva za camac, ovakva neka.

zeljko_srb:
Da li neko ima mozda 1 metar ovakvog kedera? Fali mi po 40cm sa leve i desne strane. Covek sa kp prodaje na 13m c 900din sto je ludilo.

zeljko_srb:
Da li smem da premazem camac SKIDOLom pa da ozuljam farbe stare il nije pametno zbog plastike

Zile-nbg:
Smirgla u ruke i udri. Keder se kupuje na metar, tako da verujem da ces naci negde da kupis.

zeljko_srb:
Gde ima na metar? Ovaj lik sa kupujem prodajem prodaje na 10 i 13 metara a cena je 900 po metru.

Sledeca pitanja. Meni je kavitaciona ploca na 5.5 cm od dna camca. A koliko sam skontao treba da je od 0 do 2.5cm. Da li da dignem pentu gore da bi dobio tih 2.5cm.

Ovu dasku sam stavio cisto da vidim gde treba da sedim i upravljam. Da li je takvo pozicioniranje okej ili treba  drugacije.

Ova prednja dva sedista bi tako stavio, ne znam ni to da li je okej.

Bucka se voda u koritu camca, ne mogu da istresem nikako da li da izbusim rupu da iscuri sve pa da posle zakrpim poliesterom ili sta raditi po tom pitanju?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju