E, ovako treba... > Plovila

Hunter 575 - Zile

<< < (4/13) > >>

Zile-nbg:
Mi kao da ne pricamo o istom camcu. Sad kad je jos uvek na 40ks, na savi uzvodno, nas dvojica u camcu, na otprilike 2/3 gasa ide 40kmh. I prilicno sam siguran da glisira.

alexdja:
Glisira sa 30 i dvojicom bez ikakvih problema...

Naravno, što veći motor to je brže i lakše...

Neki "optimalni minimum" za energirčnu vožnju je 30, a najbolje se ponaša sa 60...

Ove nove 60ke do 120kg...

Losmi:
Kum ima Mashera sa konzolom, cini mi se slican camac. Sa Tohatsu-om 30ks glisira sa nas cetvoro u camcu. Doduse, kada smo samo nas dvojica, glisira sa mnogo manje gasa.

Kabe:
Stroj izgleda odlično :) Kontam da neće biti problema sa pogonom i sa glisiranjem...

Baš fino mi izgleda ovo ambijentalno večernje svetlo. Merak...

Da li bi neko mogao da napravi poređenje u ceni trenutno između: Huntera, Mahseera, Tarpona?

Zile-nbg:
Za Huntera imas na sajtu nautik centra taksativno navedeno koliko kosta korito, konzola, oprema, pa sklopis po svom nahodjenju.
Za Mahseera mislim da imam neki cenovnik kada sam trazio ponudu. Za Tarpon pojma nemam, ali on je po velicini u klasi sa manjim Hunterom, cini mi se.

EDIT: iskopao sam cenovnik, ali je od februara prosle godine, cene su se menjale, nazalost. Gledao sam opremu koju ja imam, manje vise je to slicno, izadje da je Hunter sa novim cenama skuplji od Mahseera sa starim za nekih 600e. Tako da mislim da su im cene prilicno jednake.
Za Tarpon nemam nikakvih informacija, ali bi on trebalo da bude znacajno jeftiniji od ova dva.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju