E, ovako treba... > Sajmovi - Fairs

Сајам наутике у Београду 2022

<< < (6/8) > >>

maverick:
Za običan puk sajam je mjesto gdje ides vidjeti ono sto nikad neces voziti i ono sto ikad neces hebati  stri A i kod nas je slična ili gotovo ista situacija...sve sto je skupo...prvo se proda...vecina plovila od xy eura je cak unaprijed prodana...

Drivee:
Pa to. Ja recimo na sajam i ne idem ako ne mogu nesto da kupim, stim mi se svi sajmovi svoje na jedan a to je lov i ribolov. Sto se tice sajma nautike, sigurno je manja prodaja ali svi mi vozimo auto te auto se lako i proda a za nautiku nema puno interesanata, ne kao za automobile. Drugari idu na sajam automobila a nemaju 50 eura u dzepu, idu da gledaju one cice i da se slikaju sa njima.

Kabe:

--- Citat: STG  10, 04, 2022, 17:48:11 posle podne ---Ima li neko ponudu pomenutih "Star" camaca?

--- Kraj citata ---

Očigledno nema niko, kao što oni u 2022. godini nemaju sajt.

Ali, bitno je da su imali 6k e da se pojave na sajmu.

Apropo svega ostalog vezano za sajam, nećete videti male proizvođače zato što im dodatna reklama (pogotovo za te pare) nije potrebna jer imaju posla preko glave što je neko i pomenuo.

Gros Inox 2 se takođe nije pojavio na sajmu jer ni oni namaju potrebe za time. Roba se prodaje bez zadrške. Bespotrebno bacanje novca kroz prozor... 

Drivee:
Tako je, na sajmu je ekipa koja nema posla ili ima recimo nesto novo da predstavi.

AccA:

--- Citat: Drivee  11, 04, 2022, 07:40:56 pre podne ---Mislim da gresis. Ako pogledam kako se recimo u NS stan ne moze da nadje ili je preskup, novogradnja prodata unapred. Voze se auta po 50k eura..Naravno da ima ljudi koji se bogate i imaju dosta novca. Odakle im ne znam niti zelimd a kometarisem ali ima dosta ljud puno para. I svaki dan je je sve vise i vise. Nautika je malo drugacija ali ako sluas vest sa sajma automobila, obavezno bude prodat najskuplji model auta..odakle i ko..ne znam. Ali bude prodatih dosta novih auta od po 150k eura.

--- Kraj citata ---

To je odavno postalo vidno. Ljudi koji imaju, sve vise imaju. Oni koji nemaju, sve vise nemaju. Ali to je (ne)sposobnost i jednih i drugih i ne bi ja previse ulazio u tu pricu. Moje retoricko pitanje da mozda gresim je bilo da ovi sa najskupljim plovilima/automobilima i splavovima sa helikopterom na krovu su tu da bi bili vidjeni. Ko to pazari njemu sajam ne treba. A oni koji su dosli na sajam to, uglavnom, mogu samo da gledaju. A cesto im ne dozvoljavaju ni da pridju i da gledaju iz blizine... Probajte da na sajmu automobila odete na stand nekog premijum brenda i da udjete u najluksuzniji automobil na standu...
Sto se tice ovog dela oko sajma automobila i da se uvek na sajmu prvi dan proda najskuplji automobil. To je jos jedan marketinski trik. Ta vozila se poruce i prodaju pre sajma. Ali rok isporuke bude tu oko sajma. Pa onda prodavci daju sebi na znacaju kako su eto tek tako uspeli prvi dan da prodaju najskuplji primerak. A opet kupac daje sebi na znacaju na neki svoj nacin. Novinari imaju o cemu da pisu. Siroke narodne mase imaju da nagadjaju ko li je srecni kupac.
Tako da ti najskuplji izlozeni primerci, jos pre sajma dobiju svoje vlasnike. Na sajmu se to ozvanici. Inace, siguran sam da kupci tih najskupljih automobila sigurno ne cekaju sajam da bi kupili auto. A i sigurno imaju 1001 zahtev. Do najsitnijih detalja, poput toga koje boje ce biti konac kojim su prosivena sedista i volan. Tako da je bas jako tesko da se neko pojavi na sajmu i da tamo medju tim najskupljim automobilima nadje automobil koji mu je bas po meri. Jako puno ti ima zahteva. Pa birkaju i ovi sto kupuju Fiat Tipa od 13000 eur, a da nebude zahtevan neko ko daje 130 000 ili 230 000 eur.... Ali odosmo mi daleko :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju