Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Brodom iz Svedske za Srbiju
Alexa:
Momak se ocigledno dobro pripremio u smislu informacija i, evo uz jedno nasukivanje na Rajni, doplovili su u mirne vode Majne. Dalje kanalom ne ocekujem probleme kao ni Dunavom do kuce. Morali su da ovde naprave pauzu jer je decko dobio posao u "Microsoft"-u i od 15.og t.j. od juce radi. Nisam ih video i neznam kakvi su planovi za nastavak plovidbe. Cim saznam, a nadam se da cu ih videti ovih dana, objavicu ovde.
Koliko ja znam, dok je studirao u Americi, plovio je jedrilicom ali to svakako nije za poredjenje sa ovim. Drago mi je da su uspeli, jedva cekam da cujem pricu iz prve ruke thumbup.
Kabe:
Ima li nekih info? Kao da je već dva dana lokacija ista?
zankiki:
Pročitaj prethodni post sajkaca
A može i ovako (copy & paste)
Posle još 70 km mirne vožnje i 6 prevodnica,odlučili smo da ,zbog poslovnih obaveza, prekinemo putovanje na 10 - 15 dana.Zamena ulja i filtera,čišćenje,dopuna vode i goriva- i brod ostaje u marini i čeka nastavak...Hvala svima za podršku i što ste bili sa nama sve ovo vreme. Vidimo se uskoro!
Kabe:
Hvala Z,
Nešto je JS blokirao pa nije učitao taj post, sada su stvari mnogo jasnije :)
Alexa:
Momci su danas kod Regensburga usli u Dunav kgk. Sada je, verujem , sve lakse i bezbedno do kuce. Trenutno broje 42 dana akcije i 4121 km clap
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju