E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 - Zile

<< < (6/24) > >>

Zile-nbg:
Vezica je tu, nisam je koristio do sada jer ne vozim brzo, ali probacu da to uvedem u naviku. Nego, pitao sam u onoj temi, da li je stvarno sve to obavezno od opreme? Veslo, kanap, ispolac, pp aparat, prva pomoc, prsluk...

Kabe:

--- Citat: Bakara  14, 05, 2021, 14:05:11 posle podne ---
--- Citat: Kabe  14, 05, 2021, 13:07:01 posle podne ---...
Ja koristim sunđer za izolaciju i to pije vodu već tri godine:
...

--- Kraj citata ---
Sundjer je poznat po tome da pije vodu  sajkaca

--- Kraj citata ---

Izvinjavam se, možda sam loše nazvao "gedžet" :D Reč je o izolaciji za grejanje, koja se inače koristi i za oblaganje "strela" koje odvajaju čamce u marini...

https://www.energynet.rs/4-instalacioni-materijal/izolacioni-materijal-i-pribor/izolacija-za-grejanje-i-vodovod

Bakara:
Ma zezam se malo, a ideja sa sundjerom je odlicna  ok

Bakara:

--- Citat: Zile-nbg  14, 05, 2021, 14:41:46 posle podne ---Vezica je tu, nisam je koristio do sada jer ne vozim brzo, ali probacu da to uvedem u naviku. Nego, pitao sam u onoj temi, da li je stvarno sve to obavezno od opreme? Veslo, kanap, ispolac, pp aparat, prva pomoc, prsluk...

--- Kraj citata ---

Ta oprema jeste obavezna, osim PP aparata, mislim da nije obavezan. Naravno, ja ga imam pre svega zbog svoje bezbednosti, kao sto imam i ispolac, kanap a i veslo iako mi ne znaci nista na plovilu od 2 tone. Ipak nije na odmet.

Ne verujem da bi te neko iz recne policije smarao toliko da trazi i PP aparat. Nije to ista policija kao na kopnu.. jh
Mene je recna policija kontrolisala pre neki dan kod Velikog ratnog ostrva, ali momci su bili skroz korektni i nisu cepidlacili. Verujem da im je najbitnije da je plovilo registrovano.

srsa:
Pa i nije u njihovoj nadležnosti kontrola opreme. XKJHDGASED

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju