E, ovako treba... > Plovila

Hunter 535 - Zile

<< < (5/24) > >>

maverick:
Kupi neki tepison i samo ga razmotaj po podu...niti ces grebati dno niti ce gospođa da isprzi noge kad ugrije...a puno je ljpse, nista ne zvecka ...ne skace po čamcu....Kad zavrsis voznju srolas ga i spremis u komoru

Zile-nbg:
Razmisljao sam o tome, videcu, mozda i ubacim  thumbup

Kabe:

--- Citat: Zile-nbg  14, 05, 2021, 12:33:15 posle podne ---Moze van camca kada sam kod ili u camcu. Nema sanse da bih bilo sta ostavio da stoji na camcu kad odem kuci  sajkaca

--- Kraj citata ---

To sada spada pod domen marine i njene bezbednosti. Ne znam kako je rešen vez u tvom slučaju... Ja stvari koje pakujem u boksove, pakujem isključivo zbog prljanja i kiše.

Kada je reč o tepisonu, on je za mene veoma nepraktično rešenje. Ne može da se adekvatno osuši, napija se vodom, otežava pražnjenje vode iz čamca i njegovo održavanje, a vremenom upije sve nečistoće.

Neće se čamac preterano oštetiti stolicama, tako da nema brige. Ja koristim sunđer za izolaciju i to pije vodu već tri godine:

Zile-nbg:
Zato i kazem, ne bih bas da drzim sve stvari na dohvat ruke, vec pakujem u boksove. Mozda vremenom promenim misljenje, za sada je ovako.
Sto se izolacije za cevi tice, na isti nacin sam primenjivao i nije bilo lose, mozda i sada to odradim. Za prvo vreme ce biti bez izolacije i bez tepiha.

Kabe, to sto si naveo oko tepisona, kako ga vikate, je ono sto i mene odbija trenutno. Videcu, nije to nista hitno, polako. Mozda vremenom i izbacim nesto iz camca, ako uvidim da se zaista ne koristi.
Mada jebeni Marfi, dovoljno je jednom da ti zatreba  ha

Nego, zanima me, da li je neko dodavao tu zadnju sipku na tendu koja se i napred i nazad zateze kanapima kako bi ona bila napolju i kada je sklopljena?

Bakara:

--- Citat: Kabe  14, 05, 2021, 13:07:01 posle podne ---...
Ja koristim sunđer za izolaciju i to pije vodu već tri godine:
...

--- Kraj citata ---

Sundjer je poznat po tome da pije vodu  sajkaca

---

Zile cestitam ti na kupovini i zelim ti da iskoristis ovu sezonu maksimalno, ali i maksimalno bezbedno, s obzirom da ti je ovo prvo plovilo 114

Ja bih dodao pored prsluka koje pomenuste u drugoj temi, jednu vaznu stvar kad su u pitanju brzi otvoreni camci. Sigurnosnu vezicu za gasenje motora, koja se kaci na ruku ili za nesto na vama. Obicno stigne uz motor, a moze da vas spase velikih muka u slucaju ne daj boze ispadanja iz camca dok motor radi, jer vezica iscupa sigurnosni kljuc i ugasi motor.

114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju